"Genel merkeze karşı siyaset yapmayı doğru bulmuyorum"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ilçe kongreleri öncesi yaptığı açıklamada "Kongrelerde demokratik sürece her zaman açığız. Fakat genel merkeze rağmen siyaset yapmak doğru değilâ??

Tekirdağ 6.11.2014 09:53:00 0

KİMLE DEVAM EDİLECEĞİ KARARLAŞTIRILACAK

İlk ilçe kongresinin cumartesi günü Hayrabolu’da yapılacağını ifade eden Akçay “Kongre sürecimizi ilçe kongrelerimizle başlatıyoruz. Cumartesi günü Hayrabolu’da, Pazar günü ise Süleymanpaşa ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler, istişareler hizmet yolunda yola kimlerle devam edeceğimizin kararlaştırılacağı süreçlerdir. Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda Malkara’da Bulut Yıldırım ile Hayrabolu ilçemizde Ethem Çetin yani mevcut başkanlarımız ile yola devam etme kararı aldık. Ergene ilçesinde kurucu ilçe başkanı İbrahim Özcan’ın yerine kurucu başkanımızın devam etmeyeceğini belirtmesi üzerine Mustafa Çalım ile yola devam edeceğiz” dedi.

DOĞRU BULMUYORUM

Süleymanpaşa’da da Cüneyt Yüksel ile yola devam edeceklerini ifade eden Akçay “Farklı adayların demokrasi gereği kongrelerde aday olma durumları vardır. Buna karşın genel merkezimizin talimatı gereğince ve bizimde görüşümüze göre tek liste olarak kongreye gitmek daha uygundur. Genel merkeze karşı siyaset yapmayı doğru bulmuyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10