Albayrak: Artık hizmete hazırız

Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ve Daire Başkanları ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cen

Tekirdağ 6.11.2014 16:07:00 0
Albayrak: Artık hizmete hazırız

BU ÇOK AĞIR BİR TAÇ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok köklü bir kuruluş olduğunu, Tekirdağ’ın yönetiminde Ticaret Odası ile de her zaman diyalog halinde olacaklarını belirten Albayrak “Tekirdağ’ı hep birlikte yöneteceğimizi her platformda söylüyorum. Bu çok ağır bir taş. Bu taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmamız o kadar kolay olur. Ticaret ve Sanayi Odamızı da biz her zaman yanımızda görmek isteriz” dedi.

 

ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN BİR EKİBİMİZ VAR

Tekirdağ’ın özel bir konumunun olduğunu dile getiren Albayrak “Tekirdağ yeni büyükşehir olan iller içerisinde Avrupa yakasındaki tek büyükşehir. Vizyonu çok geniş kapsamlı bir kent Tekirdağ” dedi. Göreve geldiği günden beri makamında 13 bin550 kişiyi ağırladığını söyleyen Albayrak “Bir kolej havasında içerisinde büyük bir özveri ile çalışan bir ekibimiz var. Sıfırdan oluşan bir büyükşehir de, büyükşehir yapısının çok hızlı bir şekilde oluşturulup sistemin işler hale getirilmesi bile büyük bir projedir. Güçlü bir ekip ile artık hizmete hazırız” dedi.

 

ÜRETİM OLMADAN ZENGİNLİK OLMAZ

Ticaret ve Sanayi Odası olarak taşın ağırlığının farkında olduklarını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay da “Üretimin olmadığı bir coğrafya da zenginliğin olması söz konuş değildir. Biz üreten kesim olarak belediyemiz gibi kentimize hizmet etmenin derdindeyiz. Biz her zaman Büyükşehir Belediyemizin yanındayız ve her türlü katkıyı vermeye de hazırız” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10