Konsolos Charitidou Çorlu TSO'da

Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Çorlu 6.11.2014 16:10:00 0
Konsolos Charitidou Çorlu TSO

PEKÇOK ORTAK SEKTÖR VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sülün, Yunanistan ile Türkiye arasında beşeri ve ticari pek çok ortak nokta olduğunu vurgulayarak “Türkiye ve Yunanistan'da ticari işbirliği yapılabilecek pek çok ortak sektör mevcut. Ülkelerimiz arasındaki ticaret hacminin artması, iki ülke arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi için Odamız olarak her zaman birlikte çalışmaya hazırız” dedi. Sülün Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

DOSTLUK BAĞLARINI GÜÇLENDİRECEK

Karşılıklı ziyaretlerin iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendireceğini ifade eden Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou da “Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Yunanistan - Edirne Konsolosluğu olarak, odanız ile birlikte iki ülke arasında oluşturacağımız işbirlikleri için memnuniyet duyuyoruz” dedi.  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ziyaretin sonunda Yunanistan - Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou’a günün anısına bir hatıra tabağı takdim etti.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10