Türkiye şampiyonasına katılacak sporcular Akay'ı ziyaret etti

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel 25-30 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Uluslar arası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasına katılacak sporcular ile Çerkezköy Belediye Ba

Çerkezköy 10.11.2014 16:51:00 0
Türkiye şampiyonasına katılacak sporcular Akay

BİR SPORCU MİLLİ TAKIMDA MÜCADELE EDECEK

Dün saat 14.00’de sporcular ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “25-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Uluslar arası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasında sporcumuz Şahin Yiğit Genç Erkekler kategorisinde 68 kilogramda milli takım sporcusu olarak mücadele edecek . Güzel Spor Kulübü sporcuları Meryem Akgün 29 kilogramda Kübra Kepenek 33 kilogramda,Mahmut Esad Özcan 33 kilogramda, Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Samet Ayaz 33 kilogramda ise turnuvaya katılma hakkı kazandı” dedi.

“BELEDİYE OLARAK GEREKLİ DESTEĞİ VERİYORSUNUZ”

Beş sporcunun Tekirdağ’ı ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğini kaydeden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “ Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz işlerin yoğunluğundan ötürü katılamadı. Çerkezköy Belediyesi’nden katıldığımız şampiyonalarda bu zamana kadar çok önemli destekler aldık. Sizlerin de spora ve sporcuya gerekli destekleri verdiğinizi biliyoruz. Antalya’da gerçekleştirilecek turnuva öncesi Belediye olarak sporcularımızın kamp ve konaklamasını karşılarsanız mutlu oluruz. Belediyeye bu konuda gerekli dilekçemizi verdik” diye konuştu.

 

“SPORCULARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Antalya’da düzenlenecek olan Uluslar arası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonasına katılacak sporculara başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Kübra Kepenek ve Meryem Akgün’ü göreve geldiğimizden itibaren gerçekleşen turnuvalarda yakından takip ediyorum. Şampiyonaya katılacak olan bütün sporcularımızın başarılı olacaklarını düşünüyorum. Belediye olarak spora ve sporcularımıza imkanlarımız dahilinde gerekli desteği vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10