Kerbela şehitleri anıldı

Kapaklı'da Pazar günü Kapaklı'daki Erenler Cem Evi'nde Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen programda Hz. Muhammed'in Kerbela'da şehit edilen torunu Hz. Hüseyin ve Kerbala şehitleri anı

Kapaklı 10.11.2014 17:34:00 0
Kerbela şehitleri anıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

Önceki gün saat 13.00’da düzenlenen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye  Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile Alevi ve Sünni çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Cem Vakfı Kapaklı Şube Başkanı İrfan Duman tarafından karşılanan Başkan Albayrak, burada yaptığı konuşmada, "Kapaklı Erenler Cem Evi'nde sizlerin aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Buraya daha önce de bir kaç kez geldim. Her seferinde samimi bir ortamda çok bir şekilde karşılandım. Birbirimize saygı sevgi duyarak, sorunlarımızı karşılıklı konuşarak, ortak yaşama kültürünü geliştirerek, Alevisi Sünnisi hep birlikte, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşayacağız. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz her zaman sizin yanınızdayız. Elimizden gelen desteği vermeye de hazırız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10