17 Aralık'a 17 gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda emniyet mensuplarına yönelik yeni bir operasyon başlatıldı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafınd

Tekirdağ 12.11.2014 10:25:00 0
17 Aralık

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nde başlatılan telekulak operasyonlarının ikinci dalgası da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla 17 Aralık soruşturması kapsamında Tekirdağ ve Edirne'de de dün sabaha karşı eş zamanlı operasyon yapıldı.

İSTİHBARAT ŞUBE ESKİ MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

17 Aralık Operasyonu kapsamında Emniyet'teki yasa dışı dinlemelere ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde iki kez görev yeri değiştirilen ve Mart ayında açığa alınan İstihbarat Şube Eski Müdürü Halil Hilal Seyfi'nin ve 3 komiserin de aralarında bulunduğu Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı polisler dün sabaha karşı gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgularının burada yapılacağı kaydedildi.

EDİRNE’DE DE GÖZALTI VAR

Operasyon kapsamında Edirne’de de geçmiş dönemde açığa alınan bir polis memuru gözaltına alındı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube’de görev yapan ve yaklaşık bir yıl önce açığa alınan polis memuru İ.A., Edirne Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Çerkezköy Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10