Karagöz son yolculuğuna uğurlandı

Safra kesesi ameliyatının ardından hastanede enfeksiyon kaparak hayatını kaybeden Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarından Özkan Karagöz (40) ailesi ve sevenleri tarafından son

Çerkezköy 12.11.2014 17:02:00 0
Karagöz son yolculuğuna uğurlandı

ENFEKSİYON KAPTI

Karaciğerindeki enzim değerlerinin yükselmesi üzerine Çorlu’da bir hastanede tedavi olan Karagöz, daha sonra safra kesesine stent takılması istemiyle Vakıf Gureba Bezmialem Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada safra kesesi ameliyatı olan Karagöz, servise çıktıktan sonra iddiaya göre safra kesesi enfeksiyon kaptı. Yoğun bakıma alınan Karagöz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Özkan Karagöz için dün Erkaynak Camii’nde öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı  Atilla Can, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Necati Karaoğlu, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya,  MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Necati Sezer, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, esnaf ile Karagöz ailesinin yakınları katıldı.

 

 

 

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Özkan Karagöz sevenlerinin gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazenin ardından Karagöz’ün babası Bekir Karagöz, amcaları Serkan Karagöz ve Selahattin Karagöz taziyeleri kabul etti.  Evli ve 1 çocuk babası olan Özkan Karagöz, 5 yıl boyunca Karaağaç Belediyesi’nde görev yapmış, belediyenin kapanması ile birlikte Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışmaya başlamıştı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10