CHP yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Yapılan CHP Çerkezköy İlçe Kongresi'nde göreve gelen Hasan Demir başkanlığındaki yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 13.11.2014 18:42:00 0
CHP yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

ÖZDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, beraberindeki Türkan Şans, Ebru Alaca, M. Emin Kurutaş ve Mümin Uslu ile dün saat 14.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile görüştü. Ziyarette konuşan Hasan Demir, ulvi bir görev üstlendiklerini ifade etti. Bu görevi kendilerine yakışır bir şekilde sonuna kadar yürüteceklerini dile getiren Demir, ÇOSB yönetimi tarafından yapılan yeni hizmet binası ve konferans salonuna da hayran kaldıklarını ifade etti.

 

 

TÜM PROJELERİN HAYATA GEÇMESİNİ İSTİYORUZ

Demir, “Sizlerin böyle ışıltılı binalarınızı gördükçe, bu binalardan Çerkezköy’de de olmasını istiyoruz” diye konuştu. Seçim sürecinde ortaya koydukları tüm projelerin hayata geçmesini istediklerini ifade eden Demir, halkın sesi olacaklarını söyledi.

SOSYAL YAŞAM ALANLARI ÇOĞALTILMALI

ÇOSB’deki sanayi kuruluşları bir kısmının yetkililerinin ilçe dışında yaşadığını ifade eden Demir, bu yöneticilerin de Çerkezköy’de yaşamasını arzu ettiklerini söyledi. Bunun için modern binalar inşa edilmesi gerektiğini kaydeden Demir, sosyal yaşam alanlarının da çoğaltılması ve iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

ÖNEMLİ OLAN YAPICI OLMAK

Yarışlarının bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir “İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde hep şunları söyledik. İnsanları eleştirmek çok kolaydır. Önemli olan yapıcı olmaktır. Bu nedenle herkesi siyaset yapmaya davet ediyoruz. Çünkü bir şehri ya da bir ülkeyi dizayn eden siyasettir” dedi.

 

 

EN ÖNEMLİ AMAÇ HALKA HİZMET

Çerkezköy’ün hizmeti fazlasıyla hak eden bir şehir olduğunu belirten Demir, hizmet etmeye niyetli olduklarını söyledi. ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan da siyasetteki en önemli amacın halka hizmet olduğunu ifade ederek “Fakat işiniz kolay değil” dedi.

ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİYORUZ

Mehmet Özdoğan, ÇOSB olarak sanayicilere en iyi hizmeti vermenin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına da önem verdiklerini vurguladı. Her hafta Çerkezköy ve Kapaklı’da eğitim öğretim gören 3’üncü sınıf öğrencilerini ağırladıklarını söyleyen Özdoğan, öğrencilerin hizmet binası ve itfaiye birimini gezdiklerini, daha sonra da yangın eğitimi verildiğini söyledi.

BOŞ ZAMANLARIMIZDAN FERAGAT EDEREK YAPIYORUZ

Görevlerini ifa ederken, aynı zamanda geçimlerini sapladıklarını söyleyen Özdoğan, “Fakat siz bu işi tamamen kendi işinizden, gücünüzden, boş zamanınızdan feragat ederek yapıyorsunuz. Bu nedenle sizi takdir ediyoruz. Türkiye’de konuşmak çok kolay. Fakat icraat yapmak o kadar kolay değil. Ben Çerkezköy’e 23 yıl önce geldim. Gönül isterdi ki burada ikamet edeyim. Fakat o yıllarda Çerkezköy’de bırakın doğalgazlı binayı, kaloriferli bina dahi bulmak neredeyse imkansızdı” dedi.

 

 

ÇTSO’YU DA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy’ün hızla geliştiğini ifade eden Özdoğan “Sosyal yaşam alanlarının ve binaların modernize edilmesi ve iyileştirilmesi halinde Çerkezköy insanların yaşamak için can atacağı bir kent haline gelebilir” diye konuştu. Hasan Demir ve beraberindekiler saat 15.30’da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. CHP heyeti ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

“BU YIL AKREDİTASYON SENEMİZ”

Ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah Çerkezköy için güzel hizmetler yaparsınız” dedi. Geçtiğimiz günlerde ÇTSO’nun 20’nci yılını kutladıklarını anımsatan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “Genç bir oda sayılırız. Bu sene akreditasyon senemiz. Her iki yapıya da daha gelişmiş bir hizmet verecek duruma geleceğiz. Ufkumuzun açılması ekonomiyi takip edebilmek proje geliştirme adına bizim yapılanmamız gerekiyordu. Bu sene o konuda adımlar atıyoruz. Türkiye’de ilklerin içersinde el birliği ile yapılamayacak bir şey yoktur” dedi.

 

 

“BİNANIZI ÇOK BEĞENDİM”

Kendilerini kabul eden ÇTSO Yönetimine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir “Yapılan seçimin ardından kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugünkü ziyaretlerimizde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve ÇTSO binasını çok beğendim. Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisine de böyle bir bina kazandırmalıyız ki böyle salonlarda toplantı yapalım” dedi.

“BİRBİRİNİN GERİSİNDELER”

Sevgi ve saygının siyasetin önünde olması gerektiğini kaydeden Demir “Siyasetin içinde bazı değerlerin ayakta olması gerekiyor. Çerkezköy sanayinin olduğu büyük bir ilçedir. Çerkezköy’ün artık yüzünü değiştirmesi gerekiyor.  Kurum ve kuruluşlar ile uyum içersinde yürüyebilmelidir. Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay uyumlu bir kişidir ve onunla birlikte Çerkezköy’e güzel şeyler katmak istiyoruz. Bu anlamda göreve geldik. Çerkezköy için yapabileceklerimizi yapmak ve bu şekilde yürümek istiyoruz” dedi.

“GÜZEL ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ”

30 Mart’a kadar halkın karşısına projeler ile çıktıklarını kaydeden Demir “Bunları yapacağız dedik. Vatandaşımızda bizim niyetimize inandılar ve bizi iktidar yaptılar. Bununla birlikte bizim üzerimizde de yük artmaya başladı. Çerkezköy için neler yapabiliriz onun üzerinde çalışıyoruz. Sosyal etkinlikler ve ilçe merkezinde çeşitli çevre düzenlemeleri yapıldı. Çerkezköy’ü yapacaklarımızla güzelleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10