Tekirdağlılar Ata'nın huzurunda

Merkezi Ankara'da bulunan Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği, önceki gün Tekirdağ'ın kurtuluşu dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir'deki kabrini ziyare

Tekirdağ 14.11.2014 17:19:00 0
Tekirdağlılar Ata

 

ÇELENK SUNDULAR

Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Genel Başkan Recep Posos, Genel Başkan Yardımcıları Hakan Yurdakul, Tevfik Güldaş, Ercan Geyik ve Genel Sekreter Canan Gürsoy Çarıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Eski Valilerinden Zeki Şanal, Güney Çakırer, Behzat Erten, A. İhsan Erdağ ve dernek üyeleri ile birlikte Mozoleye çelenk koydu.

 

 

AMAÇLARINDAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Genel Başkan Recep Posos beraberindekiler ile birlikte Misak-ı Milli kulesine geçti. Posos, Anıtkabir Özel Defterine “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Bugün Tekirdağ’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92.yıl dönümü sebebi ile huzurundayız.  Aziz Atam;  Başta siz ve bu topraklar uğruna canını vermiş şehitlerimize sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunarız. Bizler Arıburnu’nda, Conkbayırı’nda kahramanca mücadele vermiş ve Şehit olmuş 57. Alayın torunları olarak mazinin derslerini unutup, fikirlerini inkâr eden ve yerenlerekarşı manevi mirasın olan ilim ve aklımız doğrultusunda aydınlık yarınlar için çalışacak ve amaçlarımızdan asla taviz vermeyeceğiz.  Atam; kalp ve vicdanımızda sarsılmaz bir itimat ile gösterdiğin hedefe;  emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız.  Rahat uyu, ruhun şad olsun” yazdı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10