Layık olduğu yerde yakalandı

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yine Çerkezköy'de uyuşturucuya bir darbe daha vurdu. Çerkezköy'de torbacılık yaptığı iddia edilen

Çerkezköy 14.11.2014 19:46:00 0
Layık olduğu yerde yakalandı

26 GRAM BONZAİ VE 2 ADET FİŞEK ÇIKTI

Çerkezköy’de torbacılık yaptığı iddia edilen bir şahsı takip eden ve şahsın Çerkezköy’de olduğunu belirleyen Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Serkan D.’yi yakalamak için operasyon düzenledi. Önceki akşam yapılan nefes kesen operasyonda şüpheli Çerkezköy Belediye binasının altındaki tuvaletlerde yakaladı. Tuvalette polislere yakalanınca ne olduğunu anlamayan şüpheli, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 26 gram bonzai, iki adet satışa hazır fişek ele geçirildi.

 

 

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Serkan D. dün öğleden sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından sorgulanan şüpheli, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Serkan D. Mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10