Büyükşehirden yol atılımı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Den İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Tekirdağ'ın ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ 15.11.2014 19:26:00 0
Büyükşehirden yol atılımı

YAMA ÇALIŞMALARI DA YAPILDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, Fen İşleri Dairesi tarafından 31 Mart-13 Kasım tarihleri arasında ilçelere Hacıköy şantiyesinde üretilen  toplam 52515,532 ton sıcak asfaltın gönderildiği ve yolların Büyükşehir personeli tarafından yapıldığı ifade edildi. Süleymanpaşa’da Altınova, Aşağıkılıçlı, Barbaros, Çanakçı, Çevrimkaya, Ferhadanlı, Gazioğlu, Hacıköy, Husunlu, Hürriyet, Işıklar, İnecik, Karacakılavuz Karaevli, Karahalil, Kaşıkçı, Karansıllı, Kemaller, Köseilyas, Naip, Oruçbeyli, Otmanlı, Eymenli, Yeniköy Mahalle yolları, 100. Yıl Sanayi Sitesi, Bekir Mustafa Paşa Caddesi’nde sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışması ile Mezarlık Yolu ve Vali Konağı Yolunda sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade eden yetkilikler, Çorlu’da da Çeşmeli, Şahbaz, Türkgücü, Yenice mahalleleri bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldığını ifade etti.

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

Ergene’de Karamehmet, Esenler ve Sağlık Mahalleleri yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldığını söyleyen yetkililer “Hayrabolu’da da Avluobası, Büyükkarakarlı, Canhıdır Çerkezmüsellim, Çıkrıkçı, Dambaslar, Danişment, Emiryakup, Hasköy, Karababa Karabürçek, Karakavak, Küçükkarakarlı, Övenler, Subaşı Mahalleleri bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları, Merkez İlçe yollarında sıcak asfalt  çalışmaları yapıldı” dedi.

YANIKAĞIL’DA YOLLAR YAPILDI

Kapaklı’da Yanıkağıl Mahallesi’nin yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldığını söyleyen yetkililer, “Malkara’da Ahmetpaşa, Alaybey, Balabancık, Ballı, Çavuşköy, Çimendere, Develi,Doluköy, Elmalı, Emirali, Gözsüz, Hereke, İbribey, Karacahalil,Kavakçeşme, Küçükhıdır, Müstecep, Şahin mahalleleri bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları ile Malkara merkez yollarında sıcak  asfalt çalışmaları yapıldı. Marmara Ereğlisi’nde Türkmenli Mahallesi bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldı. Muratlı’da Esenler, Aydınköy, Kırkepenekli, Yeşilsırt, Balabanlı Mahalleleri bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldı. Saray’da Bozaba, Büyükyoncalı, Çayla, Edirköy Karabürçek, Küçükyoncalı, Sinanlı, Osmanlı Mahalleleri bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları, Saray hastane yolu ve çevre yolunda sıcak asfalt çalışmaları yapıldı. Şarköy’de Kızılcaterzi, Uluman, Bulgur, Güzelköy Mahallesi bağlantı yollarında sıcak asfalt ve rotmiks ile yama çalışmaları yapıldı” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10