Malkara Belediyespor'dan Kurtuluş Balosu

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı etkinlikleri kapsamında Malkara Belediyespor yararına düzenlenen Kurtuluş balosu renkli görüntülere sahne oldu.

Malkara 15.11.2014 20:05:00 0
Malkara Belediyespor

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki akşam Kardelen Düğün Salonu'nda yapılan ve sunuculuğunu Cem Çurlu'nun yaptığı gecede, Malkara Belediyespor yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcular sahneye çıkarak salonda bulunan davetlilere birlik beraberlik mesajı verdiler. Söz alan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, "Yarın Malkaramızın Kurtuluşunun 92. yıldönümü. Malkara'yı bugünlere getiren gelmiş geçmiş tüm belediye başkanlarımıza, Malkaramıza hizmet eden sivil toplum örgütü başkanlarına, Malkaralı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu akşam hep birlikte aynı sevdaya ortak olarak, Malkara Belediyespor sevdasıyla buradayız. Bu duygu ve düşüncelerle Malkara Belediyespor yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına başarılar diliyorum." dedi.

“ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz ise " Malkara Belediyespor yararına düzenlemiş olduğumuz Kurtuluş Balosuna hepiniz hoş geldiniz. Hedefimiz kulübümüzü daha iyi yerlere getirerek şampiyonluklar yaşatmaktır. Biliyorsunuz ki birlik ve beraberlikle aşılamayacak hiç bir engel yoktur. Bu zorlu yolda siz değerli misafirlerimizi ve spor sevdalılarını maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum." diye konuştu.

HEDİYEYİ TAKIMA BAĞIŞLADI

Programda ilk olarak Malkaralı sanatçı Yaşar Demirdelen ve ekibi Türk Sanat Müziği resitali verdi.  Ardından sahne alan, O ses Türkiye Yarışması'yla da tanınmış Şebnem Arcan, seslendirdiği şarkılarla davetlileri coşturdu.  Programın sonraki bölümünde sponsorların verdiği hediyeler, salonda bulunan davetliler arasında yapılan çekilişle sahiplerini buldu. Hyra Bilgisayarın hediyesi Laptop, davetlilerden Hayriye Engin'e çıktı. Hediyesini almak üzere sahneye gelen Hayriye Engin kazandığı laptopu Malkara Belediyespor'a bağışladığını söyledi. Beko bayii Ümran Bilgin'in hediyesi Beko 102 ekran Led TV ise Hakan Gümüş'ün oldu. Hakan Gümüş de aynı şekilde kazandığı hediyeyi Malkara Belediyespor'a bağışladığını ifade etti.

 

 

İMZALI FORMA CENGİZ UYSAL'A HEDİYE EDİLDİ

Yapılan hediye çekilişinin ardından, Malkara Belediyespor'lu futbolcuların imzaladığı yeşil siyahlı forma açık arttırmaya çıktı. İlk teklif 2.000 TL ile Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan geldi. Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz fiyatı 3.000 TL'ye çıkardı. Genç  işadamı Safa Çavuşoğlu 3.500 TL, Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert 4.000 TL, BTM Bilgisayar Kadir Kızıl 7.000 TL,Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz 10.000 TL, TSO Başkanı Ümran Bilgin 11.000 TL'ye kadar açık arttırmayı yükseltti. Son olarak Topka balıkçılık sahibi Hasan Yuvarlak 13.000 TL ile en yüksek teklifi yaptı. Kendisine mikrofon uzatılan Uysal Madencilik'in sahibi Malkara TSO Meclis Başkanı Cengiz Uysal ise, Malkaraspor'un formasına paha biçilemeyeceğini, Cengiz Uysal olarak Malkaraspor'a desteğinin çok daha farklı boyutlarda olacağını ve açık arttırmaya girmeyeceğini dile getirdi. Bunun üzerinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz tarafından forma Cengiz Uysal'a hediye edildi.Formayı alırken konuşma yapan iş adamı Cengiz Uysal,  Malkaraspor'a sahip çıkarak, yönetimini üstlendiğinden dolayı Malkara Belediyesi'ne teşekkür etti. Malkara Belediyespor'a ligde başarılar dileyen Uysal, aldığı kutsal formanın kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

GECENİN SOLİSTİ LAL SÖNMEZ'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü ses sanatçısı Lal Sönmez, seslendirdiği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler sanatçının söylediği şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi. Geceye Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı ve Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, sivil toplum örgütleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları,  iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10