Sitespor kaçtı, 1911 Çerkezköyspor yakaladı

Süper Amatör Lig'de dördüncü haftanın en önemli karşılaşmasında Sitespor ile temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiğ

17.11.2014 14:47:00 0
Sitespor kaçtı, 1911 Çerkezköyspor yakaladı

1911 Çerkezköyspor ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında Şafak'ın ayağından bulduğu 2 golle deplasmandan 1 puan ile ayrıldı

SİTESPOR’A KONUK OLDU

Süper Amatör Lig'in dördüncü haftasında Sitespor ile Kapaklı Şehir Stadyumunda saat 15.00’de 0karşı karşıya gelen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sahaya Muzaffer, Tolga, Ziya, İsmail, Tuna, Vedat, Oğuz, Onur, Şafak, Bahadır ve Ufuk ilk onbiri ile çıkarken, ev sahibi ekip Sitespor ise karşılaşmaya  Mert, Onur, Semih, Naim, Fevzi, Volkan, Tolga, Fırat, Mustafa, Fahrettin ve Mert 11'i ile çıktı.

SİTESPOR 4. DAKİKADA 1-0 ÖNE GEÇTİ

Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda iyi başladı. Rakibi karşısında orta alanda topa daha çok sahip olan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 5.dakikasında defans hatasından mağlup duruma düştü. Sağ kanattan gelişen bir kontra atakta Sitespor’un genç oyuncusu Tolga topla buluştu. 1911 Çerkezköyspor savunmasının hata yapması üzerine defansın arkasına iyi sarkan Fahrettin düzgün vuruş ile Muzaffer’i avlayarak takımını öne geçirdi.

BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

Gelen golle birlikte temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kısa süreli bir şok yaşadı. İlerleyen bölümlere doğru toparlanan temsilcimiz beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Özellikle Oğuz’un sol kanata geçmesi ile birlikte ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 10’uncu dakikada aynı oyuncunun şutunda istediği golü bulamadı. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 15’inci dakikasında gole çok yaklaştı. Sol kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren Oğuz topu müsait pozisyonda bulunan Şafak’a aktardı. Rakip defansı oyundan düşüren Şafak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şafak bu pozisyonda topu kaleci Mert’e nişanladı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip Sitespor 1911 Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda ilk golün kopyasında ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunması arasına sarkan Tolga Şen düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma düşen 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Sitespor’dan Semih Tolga’ya yaptığı hareketten ötürü Sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşta Bahadır’ın ortasına iyi yükselen Şafak’ın vuruşunu kaleci Mert kontrol etti.

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Rakibi karşısında iki farklı mağlup durumda olan 1911 Çerkezköyspor oyuncu değişikliğine gitti. 35’inci dakikada Ufuk’un yerine Gürel dahil oldu. Rakibi karşısında kanatlardan etkili olmaya çalışan temsilcimiz 39’uncu dakika bir fırsat daha değerlendiremedi. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Oğuz Kaptan’ın vuruşu üstten auta çıktı. İlk devrenin de kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARKI BİRE İNDİRDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine 1911 Çerkezköyspor Onur ile Musa değişikliği ile başladı. Rakibi karşısında farkı indirmeye çalışan temsilcimiz 49’uncu dakikada önemli bir pozisyon yakaladı. Sol kanatta topla buluşan Gürel'in ceza sahasına kat ederek çıkardığı ortada topla buluşan Şafak yakaladığı pozisyondan yararlanamadı.Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 62 ve 64’üncü dakikalarda Şafak ile iki önemli fırsatı değerlendiremedi. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran 1911 Çerkezköyspor 68’inci dakikada arzuladığı gole kavuştu. Orta alandan yapılan orta ile ceza sahası içinde topla buluşan Şafak rakip defansı çalımladıktan sonra sert vuruş gerçekleştirerek farkı bire indirdi.

BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

Gelen golle birlikte ümitlenen 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Ev sahibi ekip Sitespor ise rakibi karşısında savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyup skoru korumaya çalıştı. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında ise Teknik Direktör Suat Akdereli sol bek oyuncusu Ziya’nın yerine Gökhan Küçük’ü oyuna aldı. Kalan dakikalarda ise 1911 Çerkezköyspor Sitespor savunmasına zor anlar yaşattı.

BİR PUAN SON DAKİKADA GELDİ

Karşılaşmanın son dakikaları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor beraberlik golünü ise 88’inci dakikada buldu. Sol kanatta topla buluşan Oğuz seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Oğuz’un şutunda savunmaya çarpan topu kaleci son anda tokatladı. Dönen topu iyi takip eden ilk golün sahibi Şafak kafa ile topu filelere gönderince skor eşitlendi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında moralli olan 1911 Çerkezköyspor galibiyet için geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemeyince karşılaşmada 2-2 sona erdi. Haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor bu puan kaybı ile puanını 10 yaparak averajla liderliği Çorluspor 1947’e kaptırırken, Sitespor ise puanını 2 yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10