Gedikoğlu : " Bütün takımlar gibi bizde puan kaybı yaşadık"

Hafta sonunda oynanan Sitespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköyspor Genel kaptanı Melih Gedikoğlu, "Karşılaşmaya iyi başlamamıza rağmen ilerleyen bölümlerde kalemiz

18.11.2014 17:36:00 0
Gedikoğlu :

Ligdeki ilk puan kaybını bu hafta Sitespor deplasmanında yaşayan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu bir puanının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

“İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTIK”

Önceki gün kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu Sitespor karşılaşmasını değerlendirdi. Ligde oynadıkları bütün karşılaşmaların zor olduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu “ Ligde kolay maçın olmayacağını biliyoruz. Pazar günü de ligin hazır takımlarından birisi ile karşı karşıya geldik. Maça iyi başlayamadık ve rakibimiz karşısında ilk on sekiz dakikada 2-0 mağlup duruma düştük. Şafak ile önemli fırsatı değerlendiremedik ve kalemizde ikinci golü gördük. Kötü bir futbolun sonucunda ise karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapattık” diye konuştu.

“TOPARLANDIK”

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başladıklarını kaydeden Gedikoğlu “Devre arasında oyuncu kardeşlerimiz ile görüştük. Mağlup olduğumuz için kaybedeceğimiz bir şey yoktu ve ikinci yarı oyunu tamamen rakip sahaya yıktık. Pozisyonları da bulduk ve tartışmalı pozisyonları da vardı. Buna rağmen 70.dakika da ilk golü atıp baskıya devam ettik. Maçın son dakikalarında da Şafak ile attığımız golle skoru 2-0’dan 2-2’ye taşıyarak maçı bir puanla kapattık. Puan kayıplarının olacağını söylüyorduk ve herkes gibi bizde puan kaybedeceğiz. İlk puan kaybımızı da yaşadık. 2-0’dan gelip de 2-2 yapmak da özelikle ikinci yarıda ki bu istek ve arzu sayesinde oldu. Aldığımız 1 puanla averaja göre ikinci sıraya düştük” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Futbolcularının özellikle karşılaşmanın ikinci devresinde sergiledikleri oyundan dolayı kutlayan Melih Gedikoğlu, “ Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Kapaklı’ya gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftar gurubumuza da sonsuz teşekkür ediyoruz. Özellikle mağlup olduğumuz anlarda bile karşılaşmanın son dakikasına kadar desteklerini kesinlikle bırakmadılar. Onlara galibiyet gösteremediğimiz için üzgünüz, ama destekleri için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10