12-0'ı korumak kazanmaktan daha zor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi'ne hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Önceki akşam da Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel

Çerkezköy 19.11.2014 14:03:00 0
12-0

“12-0’LIK ZAFERDE BÜYÜK ROLÜ VARDIR”

Önceki akşam saat 18.30’da CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, Ergene İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut ve parti yönetim kurulu üyeleri CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yerel seçimlerde kazanılan 12-0’lık zaferde örgütlerin büyük bir rolü olduğunu kaydeden CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel “Tekirdağ’da bu sonucun iyi yorumlanması gerekiyor.  12-0’lık zafer, mücadele vermenin sonucu değil, başlangıç noktası olarak görülmelidir. Biz bu mücadele örneği ve çalışma azmini ülke geneline yayabilirsek, iktidar olma şansımız da artacaktır. 12-0’ı korumak kazanmaktan daha kolay olmayacak” diye konuştu.

“EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe örgütleri olarak Büyükşehir’in avantajlarını yaşayamadıklarını ifade eden İrel “Şimdilerde ise bunun dezavantajını yaşıyoruz. Partililer olarak bir şeylerin ne zaman ne şekilde yapılacağını da halkımıza anlatmak zorundayız. Partimin bu örgütlere de her zaman ihtiyacı var. Bizler el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“ŞIMARMADAN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de “Bu dönemde yoğun bir çalışma gerçekleştirip seçimleri kazandık. Şımarmayarak yolumuza devam ediyoruz. Bu ziyaretler bizleri görevimize daha da motive ediyor. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“ERGENE BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ”

Yeni ilçe olan Ergene’de belediyenin seçimleri kazanarak büyük başarı elde ettiğini kaydeden Demir “Yerel seçimlerde Ergene’de büyük bir başarı kazanıldı. Bu başarıda CHP Ergene örgütünün büyük rolü var. Sizleri bu başarınız nedeniyle tebrik ediyorum. Örgütlerin kucaklanması gerekiyor. Bizler Çerkezköy’de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da artarak yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

“ZİNCİRİ GÜÇLÜ YAPMAK LAZIM”

İlçe örgütleri arasındaki koordinasyonu sağlamaları gerektiğini söyleyen Demir “Her birimiz zincirin birer halkasıyız. Zincirin halkaları ne kadar güçlü olursa zincir de o kadar güçlü olur, zincirin halkaları ne kadar zayıf kalırsa zincir de o kadar zayıf kalır. Bizler ilçe örgütleri arasında dayanışmayı her zaman artırmalıyız. Bu şekilde örgütlerimiz daha da güçlü hale gelecektir” dedi.

“KOLAY KAZANILMAYAN BELEDİYEYİ KAZANDIK”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe yönetimi saat 19.00’da da CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Hasan Demir “Bir ekip olarak çalışıyoruz. İl Başkanlığı ile ilçe teşkilatı olarak iyi bir zincir oluşturacağız. Çerkezköy’de kolay kazanılmayan belediyeyi kazandık. İlçe teşkilatı olarak iktidar ile çalışmamızın değerini biliyoruz. Parti olarak bu partiyi Çerkezköy’de ayakta tutmak ve bayrağı bundan sonra da göklerde dalgalandırmak bizim görevimizdir” dedi.

“SORUNLARA YERİNDE ULAŞACAĞIZ” 

Gençlik kollarını genişlettiklerini, Kadın Kolları Başkanını da seçtiklerini ifade eden Demir “İlçe Teşkilatı olarak en önemli projemiz ise mahalle temsilcilikleri oluşturmamız oldu. Parti ayırmaksızın 10 kişilik komisyonlar oluşturuldu. Bu proje kapsamında mahalle evleri ile örgütler birleşerek vatandaşlara ulaşacak. Bununla birlikte vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde ulaşacağız” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Çerkezköy İlçe Teşkilatına çok güvendiklerini kaydeden İl Başkanı Recep Palabıyık da “Çerkezköy’ün en avantajı genç, diri ve yeni bir yönetim olmasıdır. Yeni olması çalışma arzusunu da öne çıkarıyor. Sizler ahenk içinde, kendi aranızda çalışırsanız başarılı olursunuz. 7 ay sonra seçimler var. Sizleri seçim öncesinde çok hazır bir ilçe teşkilatı olarak görüyorum. Bu zaman zarfında da il teşkilatı olarak sizlere her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

 

 

“GENEL MERKEZ YANLIŞ YAPTI”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlerde Tekirdağ’da çok başarılı olduklarını kaydeden Palabıyık “Dönemin Başbakanı ve şuanki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaptığı açıklamalarda Türkiye’de sadece Tekirdağ’ı kaybettiklerini açıklamıştır” dedi. İl Teşkilatı olarak delege bazında ve mevcut delegeler ile il ve ilçe kongrelerinin yapılması gerektiği kararının çıktığını kaydeden Palabıyık “Ancak ertesi hafta maalesef bununla ilgili bir karar çıkmadı. Genel merkez bunu göz önüne almayarak genel seçimlerden sonra bunun yapılmasını istedi. Bu karar yönetim olarak bize ters oldu. Genel Merkez bu konuda gerçekten yanlış yaptı” dedi.

“RAPOR HAZIRLADIK”

Tekirdağ’da zoru başardıklarını kaydeden Palabıyık “Yerel seçimler sonunda Ankara’ya 13 maddelik bir rapor hazırladık ve 4-5 defa ise Çalıştay yaptık. Çalıştay sonunda ise bu raporu genel merkeze gönderdik. Raporda Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Çorlu’yu incelemelerini istedik. Bu bölgelerimizde her yöreden insanlarımız yaşıyor. Bu raporda bu başarının nereden geldiğini görmelerini istedik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na da ikili görüşmemizde bu konuyu ilettim. Keşke bizi ciddiye alsalardı da bu ilçelerimizi inceleselerdi. Tekirdağ’da kazanılan başarıyı inceleyip, yapacakları çalışmalarla birlikte diğer illerde de bu başarıyı Tekirdağ gibi tekrarlayabilirler” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10