Korkmaz: Puan kaybına tahammülümüz yok

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ligin dördüncü haftasında galip geldikleri Ergene Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Çerkezköy 19.11.2014 14:32:00 0
Korkmaz: Puan kaybına tahammülümüz yok

“GALİP AYRILMASINI BİLDİK”

Dün saat 10.30’da kulüp binasında basın açıklaması gerçekleştiren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerimizden Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz”  Geçtiğimiz hafta Çorlu Gençlerbirliğispor’a kendi evimizde kaybetti. Gençlerbirliği maçında yeterli görmediğimiz 4 oyuncumuzu, kenara alarak farklı 4 arkadaşımıza şans verdik. Fakat bu arkadaşlarımız da şanslarını iyi değerlendiremedi. Ergene Belediyespor gibi kolay gördüğümüz bir maçta iki kez yenik duruma düştük. Maçta üstün oynamamıza rağmen 2 kontra atakta defans ve kaleci hataları nedeniyle kalemizde golü gördük. Neyse ki hocamız gereken hamleleri yaptı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildik” dedi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Korkmaz “ Federasyon aynı sahada ardı ardına maç ayarlaması nedeniyle oyuncularımız saha içinde ısınmaya vakit bulamıyorlar. Futbolcularımız, saha dışında ısınmaya çalışıyor. Bu durum da maç esnasında istenmeyen sakatlıklara neden olabiliyor. Böyle giderse gereken şekilde tepkimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“PUAN KAYBI İSTEMİYORUZ”

Üç maçta altı puan topladıklarını kaydeden Korkmaz “Grubumuzda bütün takımlar arasında kıran karına bir yarış var. Bu hafta kendi evimizde Kapaklıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Kapaklıspor koşan ve diri bir takımdır. Zaten bunu son maçta Çorluspor 1947 karşısında da gösterdiler. Biz bu hafta evimizde puan kaybetmek istemiyoruz. Takım olarak puan kaybına tahammülümüz yoktur. Yaşanacak her puan kaybı, takımları zirve yarışından bir adım daha uzaklaştırıyor” dedi.

“BAL LİGİNİ İSTİYORUZ”

Takımda hazır hale gelemeyen futbolcuların olduğunu kaydeden Korkmaz “Onların da hazır olmasıyla birlikte son derece güçlü bir takım haline geleceğiz. Ligin başından itibaren bazı oyuncuları takip ediyoruz. Devre arasında bu oyuncuları da transfer ederek kadromuzu daha da güçlendireceğiz. Amacımız, ligi zirvede tamamlayıp, Çerkezköyspor’u tekrar BAL’a çıkarmaktır” açıklamasında bulundu.

HAKEMLERİ TEBRİK ETTİ

Çerkezköyspor’a sonuna kadar güvendiklerini kaydeden Korkmaz “Ergene Belediyespor karşılaşmasında maçın hakemleri iyi bir karşılaşma çıkardı. Ufak tefek hatalı kararları oldu fakat bunlar sonuca etki edecek cinsten kararlar değildi. Hakemlerin yönetimi takımlar için oldukça önemlidir. Bizim isteğimiz her maçın adaletli bir şekilde yönetilmesidir. İnşallah hiçbir takım hatalı hakem kararlarına maruz kalmaz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI GÖRMEK İSTİYORUZ”

Korkmaz “ Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Cem Akbaba Kapaklıspor karşılaşmasına yetişecek. Bizim ilk onbirimiz her hafta değişiyor.  İnşallah Kapaklıspor maçının ardından takımımızın iskeleti de oluşmuş olacak.Ligde yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Kapaklıspor karşılaşmasında ise bütün taraftarlarımızı görmek istiyoruz” diye konuştu.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10