Dönmez: Başarı birlik ve beraberlikten geçer

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın Konya ve Kayseri'deki Kültür Merkezi projelerini incelemek amacıyla geziye çıkması dolayısıyla belediye başkanlığına CHP'li Belediye Meclis ?

Çerkezköy 19.11.2014 17:02:00 0
Dönmez: Başarı birlik ve beraberlikten geçer

ONUR DUYDUM

Başkan Vahap Akay’ın yerine vekalet etmekten mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Ayfer Dönmez “Belediye Başkanımız Vahap Akay proje inceleme gezisi için Konya ve Kayseri’ye gitti. Başkan vekili olarak beni görevlendirmesinden onur duydum” dedi. Bir ekip olduklarını ifade eden Dönmez, Vahap Akay önderliğinde tek hedeflerinin Çerkezköy’e daha iyi hizmet sunabilmek ve seçim döneminde hazırladıkları projeler hayata geçirmek olduğunu söyledi.

BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER

Çerkezköylülerin her alanda hizmetin en iyisini hak ettiğini söyleyen Dönmez “Çerkezköy’ümüze ve halkımıza  en iyi şekilde hizmet vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Başarının birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Dönmez, ekip ruhu ile hareket ederek Başkan Vahap Akay’ın her çalışmasına destek verdiklerini söyledi. Halkın güvenini boşa çıkarmamak için ekip olarak çok çalışacaklarını söyleyen Dönmez “Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10