CHP'li kadınlardan Dönmez'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, kadın kolları üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın Konya ve Kayseri'deki Kültür Merkezi

Çerkezköy 20.11.2014 15:26:00 0
CHP

KADIN KOLLARININ ÖNEMİNİ GÖRDÜK

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Vekili Ayfer Dönmez “Çerkezköy Belediyesi’ni sizlerle beraber emek vererek kazandık. Bizlerin tek hedefi vardı. O da Çerkezköy’de CHP olarak iktidarı kazanmaktı. Bu seçimlerde kadın kollarının ne kadar etkili olduğunu gördük. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da bu konuda kadın kollarımıza ne kadar değer verdiğini biliyoruz” dedi.

“SİZLERE GÜVENİMİZ TAMDIR”

Yeni atanan CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve yönetimine başarılar dileyen Dönmez “CHP’nin daha iyi yerlere gelmesi için var gücünüzle çalışacağınıza güvenimiz tamdır” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kadın Kolları olarak Çerkezköy Belediye Başkanlığına vekalet eden bayan bir başkanı ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca “Bugün sizleri kadın kolları ve CHP yönetim kurulunda bulunan bayan arkadaşlarla ziyaret etmek istedik. Mecliste yer alan bütün CHP’li meclis üyelerimiz ile gurur duyuyoruz. Sizleri ilerleyen yıllarda CHP Milletvekili olarak da görmek istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10