1911 Çerkezköyspor tat vermedi

Tekirdağ Süper Amatör Ligdeki temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağme

22.11.2014 16:50:00 0
1911 Çerkezköyspor tat vermedi

Geçtiğimiz hafta Sitespor deplasmanında son dakikalarda kaydettiği golle bir puanı kurtaran 1911 Çerkezköyspor puan saçmaya devam ediyor.

CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI

Süper Amatör Lig 5.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Muratlı Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Cumartesi günü saat 13.00’de başlayan karşılaşamaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Tolga, Tuna, İsmail, Ziya, Vedat, Onur, Oğuz, Bahadır, Şafak ve Ufuk kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Muratlı Belediyespor ise karşılaşmaya Semih, Recep, Hakan, Eyüp, Ümit, Hakan, Sezgin, Eser, Süleyman, Yiğit ve Seçkin ilk onbiri ile çıktı.

BAŞKAN AKAY DA İZLEDİ

Karşılaşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis üyeleri Uğur Erem, Nihat Mıstık, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, yöneticiler izledi. Karşılaşma 1911 Çerkezköyspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanırken, 1911 Çerkezköyspor’un taraftar grubu azaplar karşılaşmayı tel örgü dışından izleyerek, 90 dakika boyunca takımına destekte bulundu. Karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren Muratlı Belediyespor savunmasına zor anlar yaşatan temsilcimiz 5.dakikada penaltı bekledi. Sol kanattan Şafak ile gelişen atakta Ufuk ceza sahası içine girdi. Ceza sahası içinde düşürülen Ufuk karşılaşmanın hakeminden penaltı beklerken, hakem maçı devam ettirdi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ATAK BAŞLADI

Muratlı Belediyespor ise 1911 Çerkezköyspor ataklarına karşı kontra ataklar geliştirerek ileride Eser ve Seçkin ile gol aradı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında sol kanattan 1911 Çerkezköyspor korner kazandı. Bahadır’ın ortasında İsmail’in kafa vuruşu üstten auta çıktı. 19’uncu dakika ise sağ kanattan Oğuz Kaptan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Oğuz’un köşeye giden vuruşunu ise tecrübeli isim Semih çıkardı. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 20’inci dakikasında maçın en önemli pozisyonu yakaladı. Sağ kanattan Şafak’ın pası ile hareketlenen Ufuk müsait pozisyonda topu auta gönderdi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Muratlı Belediyespor kontra ataklarla gol aradı. Savunmada hata yapmayan Muratlı Belediyespor 34’üncü dakikada Eser ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Rakibi karşısında top yapmakta zorlanan ve sağ kanattan Oğuz Kaptan ile ataklar geliştirmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında orta alanda rakibinden topu kapan Onur ceza sahası içine girdi. Onur’un sert vuruşunu Semih iki hamlede kontrol etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR YÜKLENDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine 1911 Çerkezköyspor oyuncu değişikliği ile başladı. Bahadır’ın yerine uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönen Gökhan Küçük dahil oldu. İkinci devreye etkili başlayan 1911 Çerkezköyspor’da sol kanattan seri çalımlarla ilerleyen Şafak rakibini oyundan düşürdü. Şafak’ın sert vuruşu savunmaya çarparak kaleci Semih’te kaldı. Ağır zeminde top yapmakta zorlanan 1911 Çerkezköyspor taraftarına iyi bir futbol izletemedi. Karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında konuk ekip gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortada altı pas üzerinde Sezgin’in topuk vuruşunu kaleci Muzaffer mükemmel çıkardı.

SOL KANATTAN ETKİLİ OLMAYA ÇALIŞTI

Karşılaşmanın 58’inci dakikasında 1911 Çerkezköyspor’da Gökhan Küçük önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan Tolga Aşçı’nın ortasında Gökhan müsait pozisyonda topu direğin üzerinden auta gönderdi. 59.dakikada sol kanatta topla buluşan Oğuz Kaptan’ın vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Bu pozisyonun hemen arkasında da bu sefer sol kanattan Şafak hareketlendi. Şafak’ın sert vuruşunu yine kaleci Semih kontrol etti. 61’inci dakikada ise karşılaşmanın hakemine bir pozisyonda tepki gösteren Oğuz Kaptan sarı kart ile cezalandırıldı. 64’üncü dakikada 1911 Çerkezköyspor Ziya’nın hatasında önemli bir tehlikeden kurtuldu. Sağ kanattan gelişen atakta 1911 Çerkezköyspor’un sol bek oyuncusu Ziya pozisyon hatası yaptı. Topla buluşan Seçkin müsait pozisyonda topu üstten auta attı.

KÜÇÜK SAKATLANDI

Konuk ekipte 66’ıncı dakikada günün etkisiz oyuncularından Eser’in yerine Çerkezköylü taraftarların yakından tanıdığı ve uzun yıllar Veliköyspor’da top koşturan Gökhan Balıkçı oyuna dahil oldu. Sol kanadı Ziya ve Oğuz ile etkili kullanmaya çalışan 1911 Çerkezköyspor 70’inci dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Vedat’tan aldığı pasla sol kanattan ilerleyen Ziya topu kale önüne kesti. Müsait pozisyonda altı pas üzerinde Şafak ve Gökhan Küçük aynı anda topa vurmak istedi. Son olarak Şafak’a çarpan top auta çıktı. Bu pozisyonda Gökhan Küçük sakatlık geçirerek oyuna devam edemedi. Gökhan Küçük’ün yerine ise oyuna Gürel dahil oldu.

GOLSÜZ TAMAMLANDI

76’ıncı dakikada orta alanda Onur’a sert müdahalede bulunan Muratlı Belediyespor’lu Ümit sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru oyun çok sertleşti. 77’inci dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Ziya sarı kart ile cezalandırıldı. 83’üncü dakikada ise 1911 Çerkezköyspor yine sol taraftan etkili geldi. Şafak seri çalımlarla rakip defans oyuncularını oyundan ekarte etti. Müsait pozisyonda Şafak topu Gürel’e aktardı. Gürel’in yerden vuruşunu ise kaleci Semih çıkardı. Karşılaşmanın hakemi ise oynanmamış olarak dört dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında ise rakiplerine sert müdahalede bulunan 1911 Çerkezköyspor’dan İsmail ve Tuna sarı kart gördü. Uzatma dakikalarında istediği atakları gerçekleştiremeyen 1911 Çerkezköyspor Muratlı Belediyespor savunmasını geçemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan da gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz tamamlandı.

TEKNİK HEYETE TEPKİ

Bu sezon evinde ilk kez puan kaybı yaşayan ve puanını 11’e yükselten 1911 Çerkezköyspor zirve yarışında da ağır bir yara aldı. Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar ise kötü futbol ve yanlış oyuncu tercihi nedeniyle teknik heyete büyük tepki gösterdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10