Okul Aile Birliği öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Keskin ve yönetim tarafından okul öğretmenleri için yemek düzenlendi.

Çerkezköy 25.11.2014 16:48:00 0
Okul Aile Birliği öğretmenleri unutmadı

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Önceki gün Şanlıurfa İskender Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Çetin, Çerkezköy Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. Öğretmenler günü yemeğinde konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Keskin “Okul Aile Birliği olarak öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Öğretmenler Günü gibi günleri bizler için oldukça önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize daha güzel hizmetler verebilmek anlamında bu tür günleri bizler önemsiyoruz. Düzenlediğimiz bu yemeğe katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

 

HEDİYELER VERİLDİ

Okul Aile Birliği’ne teşekkür eden Okul Müdürü İsa Çetin “Böyle günlerde bir araya gelmek, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ettiğimizi görmek gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür günlerde bizleri yalnız bırakmayan, okul aile birliğimizin saygı değer üyeleri, bu okuldan yetişmiş değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu. Programda Okul Aile Birliği üyeleri tarafından öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10