Şampiyonluk için yola çıktılar

25-30 Kasım tarihleri arasında Antalya Side'de gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Taekvando Şampiyonasında Meryem Akgül ve Küpra Kepenek Tekirdağ'ı şampiyonada temsil ederken, bir diğer Çerkezk?

Çerkezköy 26.11.2014 14:48:00 0
Şampiyonluk için yola çıktılar

“İYİ HAZIRLANDIK”

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel sporcuların Antalya’da düzenlenecek şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını kaydederek “  Güzel Spor kulübü sporcularımız bugüne kadar katıldığı şampiyonalarda büyük başarı elde eden Meryem Akgül, Kübra Kepenek ve Şahin Yiğit Antalya Side’deki Uluslar arası taekvando Şampiyonasından da boş dönmeyeceklerdir. En iyi dereceyi elde edeceklerini düşünüyorum. Bu sporcularımızın her biri dünya şampiyonu olacak sporculardır. Sporcularımız şampiyonada Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E ELİMİZ BOŞ DÖNMEYECEĞİZ”

Sporcuların müsabakalarının 28 Kasım tarihinde başlayacağını kaydeden Güzel “Şampiyona ise 30 Kasım tarihinde sona erecek. Biz Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak bu şampiyonada da Tekirdağ’ı temsilen katılıyoruz. Şampiyonada Yıldızlar kategorisi 29 Kiloda Meryem Akgül, Yıldızlar 33 Kiloda Kübra Kepenek, milli takımı temsilen de Şahin Yiğit ise 68 kiloda mücadele edecek. Bizler  bu şampiyonada da  başarılı olmak için iddialı hazırlandık. Çerkezköy’e boş gelmeyeceğiz.”dedi. 

“DÜNYA ŞAMPİYONASINI İSTİYORUZ”

Şampiyonaya başarılı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden sporcular Şahin Yiğit, Kübra Kepenek ve Meryem Akgül “ Bütün şampiyonalarda olduğu gibi Side’de ki şampiyona için de antrenörümüz Bilal Güzel  bizi sıkı bir şekilde çalıştırdı. Bu şampiyona bizim içinde çok önemli çünkü uluslar arası bir şampiyona bu şampiyonadan sonra dünya şampiyonası olacak. Bu nedenle bu şampiyonadan mutlaka derece almak istiyoruz ve dünya şampiyonasına rahatlıkla katılmak istiyoruz. Bu şampiyonaya hazırlandık ve elimiz boş gelmeyeceğiz” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZDAN ÜMİTLİYİZ”

Çocuklarından büyük başarılar beklediklerini kaydeden Meryem Akgül’ün babası İsmail Akgül ve Şahin Yiğit’in babası Kamil Yiğit “Bu sporu yaparken her zaman çocuklarımızı destekledik. Bu güne kadar katıldıkları turnuvalarda ve şampiyonalarda büyük başarılar elde ettiler. Bizler veliler olarak çocuklarımızın önümüzdeki yıllardaki şampiyonalarda dünya şampiyonu olacaklardır” açıklamasında bulundu. Kamil Yiğit, oğlu Şahin Yiğit’in Milli Takım’a alınmasından da son derece mutluluk duyduğunu ve oğlunun bu mertebeye gelmesinde Antrenörü Bilal Güzel’in emeği ve gayretinin büyük olduğunu belirterek Bilal Güzel’e teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10