Süleymanpaşa'da yollar onarılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları Altınova Mahallesi'nde devam ediyor.

Süleymanpaşa 27.11.2014 11:24:00 0
Süleymanpaşa

YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Karacakılavuz Mahallesi, Karadeniz Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi ve Ertuğrul Mahallesi’ndeki taş bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Hükümet Caddesi’ndeki engelli rampalarının tamir ve yapım işinin de devam ettiğini belirten belediye yetkilileri “Altınova ve 100. Yıl Mahallelerinde ise yol açma, yol onarım ve malzeme döküm işlemleri sürüyor” dedi.

ÇUKURLAR DA KAPATILIYOR

Özellikle Altınova ve 100. Yıl Mahalleleri’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekiplerin, altyapı çalışmaları nedeniyle açılan çukurların kapatılmasına ilave olarak Ülkü Sokak’ta yeni yol açımı ve malzeme serimi, Çevreyolu Sokak’ta malzeme serimi ve düzeleme çalışması, Onursal Sokak’ta da yol tesviyesi, malzeme serim ve düzenleme işlemi yaptığını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Kış bastırmadan ekiplerimiz tüm gücüyle sorunlu yolların onarımını yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda imarda gözüken yeni yolların açımına da başladık. Kurduğumuz acil durum ekibiyle de sorunlara anında müdahale etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” bilgisini verdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10