Süper Lig'de zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 6 hafta oynanacak beş karşılaşma ile tamamlanacak. Temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor'un bay geçtiği haftada lider Çorluspor 1947 deplasmanda Sitespor'a konuk olurk

28.11.2014 15:19:00 0
Süper Lig

Süper Amatör Lig’de altıncı haftada beş karşılaşma oynanacak.

ÇORLUSPOR 1947 SİTE DEPLASMANINDA

Haftaya lider durumda giren Çorluspor 1947 deplasmanda Sitespor’a konuk olacak. Bir önceki hafta Malkara Belediyespor’u evinde tek golle mağlup ederek haftaya 13 puanla lider durumda giren Çorluspor 1947’de tek hedef galibiyet. Bir önceki hafta Karadeniz Gençlikspor karşısında iki farklı öne geçmesine rağmen ikinci devre kalesinde üç gol görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Sitespor’un ise ligde iki puanı bulunuyor.

12.00’DE BAŞLAYACAK

Sitespor ile Çorluspor 1947 Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR BAY GEÇECEK

Haftaya ikinci sırada giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ise altıncı haftayı bay olarak geçecek. 1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı beş karşılaşmada üç galibiyet ve iki beraberlik alarak 11 puan topladı. Rakip filelere yedi gol atan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise iki gol gördü.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz hafta evinde Kapaklıspor’a mağlup olarak taraftarını üzen Çerkezköyspor altıncı hafta deplasmanda Malkara Belediyespor’a konuk olacak. Takımın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklediğini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Süper Amatör Ligde mücadele veren tüm takımlar birbirini yenebilecek güçtedir. Geride kalan 5 haftanın ardından lider ile aramızda 4 puan fark oluştu. 3 puanlı sistemde bu fark önemli değil. Bu hafta Malkara Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Malkara’dan Çerkezköy’e galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok.  Malkara Belediyespor maçı ile birlikte devre arasına kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak ilk devreyi tamamlamak istiyoruz. Sakatlığı süren Cem’in tedavisine devam ediliyor. Kadro dışı kalan Uğur ve Engin ile ilgili süreç sürüyor” açıklamasında bulundu.

MALKARA SAHASI’NDA OYNANACAK

Çerkezköyspor’un ligde 6 puanı bulunurken, Malkara Belediyespor’un ise yedi puanı bulunuyor. Malkara Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

“GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Çerkezköyspor galibiyeti ile kendine gelen Kapaklıspor ise evinde puansız Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Maça üç puan için çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Çerkezköyspor’u deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştık. Bu galibiyetimizi bu hafta taraftarımız önünde devam ettirmek istiyoruz. Takımımızda sakat oyuncumuz bulunmuyor. En iyi mücadelemizi ortaya koyup karşılaşmadan da üç puan ile ayrılacağız. Ben bütün futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum” dedi.

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK

Kapaklıspor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Haftaya 1911 Çerkezköyspor deplasmanında aldığı bir puan ile moralli giren Muratlı Belediyespor ise evinde ligin ciddi ekiplerinden Karadeniz Gençlikspor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda yarın oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alarak moral bulan Ergene Belediyespor ise evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Pazar günü seyircisiz oynanacak olan bu karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10