Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali başladı

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği'nin işbirliğinde gerçekleştirilen ve bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'nin s

Süleymanpaşa 30.11.2014 17:39:00 0
Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali başladı

11 İLÇEYİ KAPSAYACAK

Önceki gün düzenlenen açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Mehmet Çevik, Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Naşit Oskay ve sanatseverler katıldı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak “Bu yılki etkinliğimiz Süleymanpaşa Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki yıl etkinliğimiz sadece Süleymanpaşa ilçemizi değil 11 ilçemizi kapsayacak”

74 FOTOĞRAF YER ALIYOR

Açılışın ardından hep birlikte sergi gezilirken organizasyon kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı Fotoğraf Dalı öğrencilerinin fotoğrafları da sergilendi.  Açılış sonrası ise açılışa katılan engelli vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  engellilerin sorunlarını dinledi. 74 fotoğraf  3 gün boyunca sanatseverlerin gösterimine  sunuldu.           

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10