Önsel: 2015 seçimlerine güçlü kadrolarla gireceğiz

Parti binasında Pazar günü saat 16.00'da basın açıklaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel hem kongre süreci ile ilgili bilgi verdi hem de MHP Lideri Devlet BahÃ?

Çerkezköy 1.12.2014 10:09:00 0
Önsel: 2015 seçimlerine güçlü kadrolarla gireceğiz

İL KONGRESİ OCAK’TA

Kongrenin 21 Aralık Pazar günü saat 11.00’da, yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde de aynı gün saat 13.00’da yapılacağını ifade eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Kongre tarihini genel merkez belirledi” dedi. İlçe kongrelerinin 6 Aralık’ta başlatıp 21 Aralık’ta Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kongreleri ile sona ereceğini dile getiren Önsel, Ocak ayında da il kongresinin yapılacağını söyledi. Tüm il kongrelerinin ocak ayı içerisinde tamamlanacağını söyleyen Önsel, 2015 genel seçimlerine yeni, güçlü ve kenetlenmiş kadrolarla gireceklerini söyledi.

AYNI ZAMANLI SÖYLEMLERİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Türkiye gündemine ilişkin de konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 2015 Genel Seçimlerinde tek başına iktidar olmak istiyor. Türkiye’nin yaşamış olduğu sıkıntılar ve neticeler ortada. Özellikle son günlerde piyon Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da söylemleri ortadadır. Kendisi sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın ceketini giymek ile kalmıyor. Aynı zamanlı söylemlerini de devam ettiriyor” dedi.

AYAK BASAMAYACAĞIMIZ KARA PARÇASI YOK

Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini de değerlendiren Önsel, “Fakat Başbakan Davutoğlu aynı söylemlerini devam ettiriyor. MHP’nin Türkiye sınırları içerisinde hatta dünya sınırları içerisinde ayak basamayacağı hiç bir kara parçası yok” dedi. Önsel, ülkücü milliyetçi hareketin neferlerinin, ne zaman nereye gideceklerini, hangi zamanda hangi yerde olacağının tayinini verebilecek kapasite ve bilgiye sahip olduğunu dile getirdi.

HEPİMİZ BİRER NEFERİZ

İlçe Başkanı Önsel, şimdiye kadar partisinin kendisine verdiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını da ifade ederek “İnşallah ilçe kongrelerimiz, il kongrelerimiz ve seçimden sonra yapılacak olan büyük kurultayımız da hayırlara vesile olur” dedi. Bugüne kadar partide görev alan tüm yöneticilere de teşekkür eden Önsel, ““Hepimiz birer neferiz. Bizim için ilçe başkanlığının, ilçe yönetim kurulu üyeliğinin, ocak görevlisinin hiçbir farkı yoktur” dedi. Tek hedeflerinin vatanın birliği, beraberliği ve bütünlüğü olduğunu vurgulayan Önsel bunun için mücadele ettiklerini söyledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10