Tekirdağlılar yemekte buluştu

Ankara'da faaliyet gösteren Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Anadolu Kulüp'te yemek düzendi. Tekirdağ milletvekilleri, Tekirdağlı bürokratlar, işadamları, Tekirdağ'da

Tekirdağ 1.12.2014 11:05:00 0
Tekirdağlılar yemekte buluştu

KÖTÜ KADERİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Yemekte konuşan Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Recep Posos “Dayanışma ruhu ile hareket ederek, birlik ve beraberliğini sağlayan toplumlar, giriştikleri her mücadelede sosyal, ekonomik, eğitim ve kültür alanlarında başarılı olmuşlar ve takdir edilen eserler ortaya çıkarmışlardır. Kendi tarihimizde de bunun örnekleri fazlasıyla mevcuttur. Dernek ve vakıf çalışmaları gönüllülük esasına dayanan çalışmalardır üzülerek belirtmek isterim ki bizler Tekirdağlıların Trakyalıların ülkemizdeki diğer bölgelerindeki gibi yeterli dayanışmayı gösterememekteyiz. Bugünden itibaren bu kötü kaderi el birliği ile ortadan kaldıracağız” dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Tekirdağ’ın kültürünü tanıtmak için herkesten gayret beklediklerini söyleyen Posos “Bunun için bölgemizin ve hemşerilerimizin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü girişimi her kesimden hemşerilerimizle birlikte dernek olarak yapmaya hazırız. Bu amaç için geliştirdiğimiz projelerimize hemşerilerimizden derneğimiz yönetiminde olsun olmasın hepinizden destek bekliyoruz” dedi.

HER HİZMETİN YANINDAYIZ

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de “Tekirdağ’ın güzellikleri Tekirdağ insanının yüzüne ve yüreğine yansıyor. Tekirdağ için yapılacak her hizmetin yanındayız. Tüm hemşerilerimize kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10