İkinci Hizmet Binası Malkara'da açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki ikinci hizmet binası Malkara'da açıldı.

Malkara 3.12.2014 10:26:00 0
 İkinci Hizmet Binası Malkara

FARKLI BİR MALKARA OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci hizmet binasını Malkara’da açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Göreve geldiği günden bu yana 11 ilçeyi, mahalleleri ve köyleri sürekli gezdiğini ifade eden Albayrak “iVatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray’ın Sefaalan’ından Şarköy’ün Terziköy’üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız. 5 sene sonra bize verdiğiniz oyları ananızın ak sütü gibi size helal ettireceğiz. Biz bunu yapmaya mecburuz. Malkara için modern bir et kombinasını da hizmete açacağız. 5 sene sonra farklı bir Malkara olacak” dedi.

SIRADAN BİR OLUŞUM DEĞİL

Büyükşehirin sıradan bir oluşum olmadığını ifade eden Albayrak “Sağlam temelleri üzerine kurulması gerekiyor. Geldiğimiz noktada artık büyükşehir olarak yapılanmamızı tamamladık. Büyükşehir artık hizmete başlamıştır ancak büyükşehir olayının, hizmet olayının siyasal boyutu olmaz” dedi.

TÜM BİRİMLERİ İLE HİZMET VERİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin artık tüm birimleri ile hizmet verdiğini söyleyen Başkan Albayrak “5 yıllık stratejik planımızı hazırladık. 2015 bütçemizi hazırladık. 550 Trilyonluk bütçenin 250 Trilyonluk kısmı tamamen yatırıma dönük olacak. 1 Ocak 2015’ten itibaren tam kapasite koşmaya başlıyoruz. Koşarken hızlı ve büyük adımlarla koşmak için de bizim ilçelerimizde de hizmet binalarımızın olması gerekiyordu ve bugün Malkara’da da hizmet binamızı açıyoruz.  25 Aralık’ta da tüm ilçelerimizde hizmet binalarımız açılmış olacak. Ve ondan sonra da hizmet yapmamız için bir engel kalmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle Malkara hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin başta TESKİ olmak üzere en önemli birimleri Malkara halkına hizmet etmek için bu binada hazır olacak” dedi.

HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARA SU MÜJDESİ

Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da bir konuşma yaparak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Prof. Dr. Halim Orta ayrıca, hayvancılık ile uğraşanlara bir müjde verdi ve suyun ücretini yüzde 50 ucuzlattıklarını söyledi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10