"Verimli ve güzel bir festival yaşadık"

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) yöneticileri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti. Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik BaÅ

Tekirdağ 5.12.2014 16:21:00 0

DESTEK İSTEDİ

Ziyarette konuşan Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çevik, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali’ne Süleymanpaşa Belediyesi olarak hem maddi hem de ekiplerinizin başarı ile yaptığı katkılardan dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Oldukça verimli ve güzel bir festival yaşadık” diyerek bundan sonraki çalışmalarda da belediyeden destek istedi.

MUTLUYUZ

Belediye olarak şehrin tanıtımında oldukça önemli bir yer tutan bu etkinlikte işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden SÜleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “TEFSAD - Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği muhteşem bir festival doğurdu.Önümüzdeki yıl diğer belediyelerinde işbirliği festival tüm ilçelerimizde yapılmalı. Sizleri de başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10