Fenerbahçe bir sevdanın adıdır

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen gecede Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin taraftarlarla bir araya geldi.

Çerkezköy 7.12.2014 11:31:00 0
Fenerbahçe bir sevdanın adıdır

FENERBAHÇE BÜYÜK BİR AİLE

“1 milyon üye” projesi kapsamında önceki akşam saat 19.30’da Simit Bistro Cafe’de düzenlenen tanıtım toplantında konuşan Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kılınç, Fenerbahçe’nin büyük bir aile olduğunu ifade etti.  1 milyon üye kampanyası kapsamında bir araya geldiklerini söyleyen Kılınç “Amaç 1 milyon üye sayısına ulaşmak. Ama realist hedefler doğrultusunda öncelikle ulaşmamız gereken rakam 100 bin diye düşünüyorum. Kısa süre içinde 100 bin üye sayısına ulaşıldığı taktirde üye sayısı ilerleyen yıllarda 1 milyon da olur, 2 milyon da olur. 1 milyon üye kampanyasının iyi anlatılması gerekiyor” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’E GELECEK

Kampanya kapsamında asıl olanın üyelik kartı olduğunu söyleyen Kılınç “Bu kartın avantajlarının iyi anlatılması halinde diğer spor kulüplerinin taraftarları dahi bu karta sahip olmak isteyecek” dedi. Rasyonel düşünen herkesin bu kartı alacağını söyleyen Kılınç “Toplantı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile telefon görüşmesi yaptım” diyerek, üye çalışmalarında Çerkezköy’e güvenen Aziz Yıldırım’ın yakında Çerkezköy’e geleceğini belirtti.

 

 

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak da 1 milyon üye kampanyası için çevre ilçelerdeki dernek yönetimleri ile bir araya geldiğini ve bu işi birlikte yürütme kararı aldıklarını söyledi. Edirne ve Tekirdağ’daki tüm derneklerin Çorlu Şubesi çatısı altında toplanacağını dile getiren Baysan her şubenin kendi bölgesinde üye çalışması yapacağını söyledi. 200 üyeye ulaşılması halinde şube olma hakkının kazanılacağını dile getiren Baysan “Her şubede üye sayılarına bağlı yatırımlara gidilecek” dedi.

 

 

GÜCÜNÜ TARAFTARINDAN ALAN BİR KULÜP

Ortalama bir tesisin maliyetinin 400-500 bin TL olduğunu belirten Baysan, 200 üyeyi bulurlarsa, önce tesis için yer bulunacağını ve yer satın alındıktan sonra da tesis yapılacağını belirtti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gücünü taraftarından alan bir kulüp olduğunu vurguladı. 1 milyon üye kampanyasının, Fenerbahçe’yi dünya kulübü yapma yolunda atılmış çok önemli bir adım olduğunu vurgulayan Akay “Ben, Çerkezköy’ün 200 üye hedefine kolaylıkla kendi başına ulaşabileceğine inanıyorum” dedi. Çerkezköy’ün bu anlamda ciddi bir potansiyel olduğunu söyleyen Akay, bu konuda üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da Çerkezköy’ün, Çorlu’nun gölgesi altında değil, kendi başına 1 milyon üye kampanyası çalışmalarını yürütmesi gerektiğini söyledi. 200 üye hedefine Çerkezköy Şubesi olarak rahatlıkla ulaşabileceklerini söyleyen Kozuva “Eğer 45 gün içinde Çerkezköy’de 200 üye yapamayacaksak, ben Fenerbahçe’yi terk ederim. 15 üyeyi ben kendim bulacağım” dedi.

 

 

GİDEREK BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ

Kozuva’nın sözleri üzerine konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin “Eğer Çerkezköy’de 200 üye bulamazsanız, Fenerbahçe’yi değil, Çerkezköy’ü terk edin” dedi. Şahin, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 9 ana olimpiyat branşında 70 kategoride 2 bin lisanslı sporcusuyla ulusal ve uluslar arası arenalarda sportif mücadele verdiğini ifade etti. Bu mücadelelerde her zaman liderliği hedef aldıklarını ve birçoğunda da hep lider olduklarını söyleyen Şahin, 2 bin lisanslı sporcusuyla giderek büyüyen bir aile olduklarını vurguladı.

DÜNYADA BÖYLE BİR KULÜP YOK

Sayısal olarak dünyada böyle bir kulübün olmadığını ifade eden Şahin “Fenerbahçe bütün spor branşlarında ihtisaslaşıyor. Fenerbahçe istikrarlı bir şekilde büyüyor. Bunun nedeni, sporu tabana yaymasıdır” dedi. Kulübün kuruluş amacının, vatan savunmasına katkıda bulunacak yüksek kondisyonlu gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Şahin “İnsan hayal ettikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yok” dedi. 1 milyon üye hayal ettiklerini söyleyen Şahin, 2015 sonuna kadar hedefin 100 bin üyeye ulaşmak olduğunu, en kısa zamanda da bunu başaracaklarını belirtti.

SPORCULARIN EĞİTİMİNE ÖNCELİK VERECEĞİZ

Turan Şahin, kampanya kapsamında elde edilen gelirleri kesinlikle yönetim kurulu tarafından harcanmayacağını da belirtti. Bu paraların nasıl harcanacağına Genel Kurul’da üyelerin karar vereceğini söyleyen Şahin, yönetimin üyelerden onay alırsa o parayı harcayabileceğini, fakat sporcuların eğitimi konusuna öncelik vereceklerini söyledi.

YIKILMAYAN SON KALE

Fenerbahçeliler Derneği (FEDER) Başkanı İlyas Bulcay da tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Fenerbahçe’nin bir sevdanın adı olduğunu söyledi. Fenerbahçe’ni yıkılmayan son kale olduğunu ifade eden Bulcay “Bizim üyelikten bir beklentimiz yok. Fenerbahçe için herkesin yapabileceği bir şeyler vardır” dedi. Fenerbahçe’nin, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu 3 Temmuz’da gösterdiklerini ifade eden Bulcay, şimdi bir kez daha gösterebileceklerini söyledi.

ULUSAL BASIN GÖRMEZDEN GELİYOR

Gazeteci Şaban Kardeş de Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 1 milyon üye kampanyasının ulusal basın tarafından görmezden gelindiğini söyledi. Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda olduğu gibi bugün de yerel basın olarak üzerlerine düşen her türlü görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Kardeş, birilerinin görmezden geldiği önemli gelişmeleri hiçbir zaman görmezden gelmediklerini ve gelmeyeceklerini belirtti. Kardeş, kampanya kapsamında üye olan ilk bin kişiden biri olduğunu ifade ederek, Çerkezköy’de 200 üyeye çok rahat ulaşılabileceğini söyledi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Tanıtım toplantısına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve çok sayıda Fenerbahçeli katıldı. 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10