Belediye altyapı için harekete geçti

2014-2015 eğitim öğretim dönemi başında aşırı yağışlar nedeniyle bodrum katını su basan İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yolu, sürücüleri canından bezdirdi.

Çerkezköy 7.12.2014 11:41:00 0
Belediye altyapı için harekete geçti

İLK ETAPTA KALDIRIM YAPILDI

Çukurlarla dolu olan yolun birçok noktasında yağışlardan dolayı göletler oluştuğunu ifade eden öğrenci servisleri sürücüleri, en kısa zamanda bu sorunun çözülmesini bekledikleri belirtirken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Eylül ayında bodrum katını su basan İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Yaklaşık 3 ay önce bölgede gerekli incelemeleri yaptıklarını söyleyen Akay, ilk etapta öğrencilerin çamurda yürümemesi için kaldırım çalışmaları yaptıklarını belirtti.

ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPACAK

Akay, Çerkezköy İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yolunda herhangi bir çalışma yapabilmek için GAZDAŞ’ın bölgedeki yatırım çalışmalarını tamamlamasını beklediklerini ifade etti. GAZDAŞ’ın çalışmalarının geçtiğimiz haftalarda tamamlandığını belirten Akay, belediye ekiplerinin  ilk etapta bölgedeki gerekli altyapı çalışmaları için harekete geçtiğini söyledi. Sonrasında da yolun asfaltlanacağını belirten Akay hava şartlarının uygun olması halinde kısa sürede bu sorunu çözmek istediklerini ifade etti.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10