MHP'de ilçe kongreleri başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ'da ilçe kongrelerine başladı. İlk ilçe kongresi olan Hayrabolu kongresi Cumartesi günü yapıldı. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Alaattin Özgül yeniden başkanlı?

Tekirdağ 7.12.2014 12:16:00 0
MHP

HAYRABOLU KONGRESİ YAPILDI

Hayrabolu Uslu Düğün Salonu’nda düzenlenen kongreye MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, İl Başkan Yardımcıları Mülayim Çınar, Mehmet Üsüz, Fatih Erge, Bahadır Yazıcı ve Dr. Alper Gürdal katılırken MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, Belediye Başkan Vekili Nejdet Hacet, CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin, Ziraat Odası Başkanı Vasfi Bulut, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Başoğlu, Esnaf Kefalet Başkanı Ümit Gökmen, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Kongrede Divan başkanlığına Enez Kaplan, yardımcılılarını da Dr. Alper Gürdal, Bahadır Yazıcı, Arif Yalçın ve Hüseyin Dönder seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet raporları ve mali bilanço haziruna okundu ve ibra edildi. İlçe Başkan Adayı Alaattin Özgül kısa bir konuşma yaparak MHP'nin Hayrabolu'da iddialı partiler arasında olduğunu belirtti ve "Önümüzdeki genel seçimlerde yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

PARTİ ROZETİ TAKILDI

Hayrabolu Yağlı Tohumlar Emekli Müdür Rifat Gül ve 1941 Doğumlu Mehmet Baltacıoğlu'na İl Başkanı Enez Kaplan tarafından parti rozetleri takıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10