Engelliler, Polisleri mağlup etti

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ve Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlk Okulu 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle etkinlik gerçekleştirdi.

Çorlu 7.12.2014 19:01:00 0
Engelliler, Polisleri mağlup etti

PROTOKOL ÜYELERİ İZLEDİ

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü basketbol takımı ve Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlk Oklunun basketbol takımı ile gösteri maçı yaptı. Gösteri maçı Sakatlar Derneği Basketbol sahasında yapılırken, karşılaşmayı sakatlar derneğin okulunda bulunan öğrencilerin yanı sıra Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalleddin Avcı, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu İlçe Nüfus Müdürü Safet İran, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Albayrak izledi.

GALİBİYET İLE AYRILDILAR

 Basketbol gösteri maçı 10ar dakikalık 2 devre halinde oynandı, ilk devre Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlk Okulu Basketbol takımının 13-11 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede yine üstün olan Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlk Okulu Basketbol takımı maçı 27-24 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda galip gelen Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlk Okulu Basketbol takımına kupasını Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalleddin Avcı madalyalarını ise Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü verdi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Basketbol takımına ise madalyalarını Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy verdi. Kupa ve Madalya töreninin ardından toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekildi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10