Ergene'de 2.yıl coşkusu

Ergene Belediyesi, Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği programda, Ergene'nin ilçe oluşunun 2.yılını da kutlandı.

Ergene 8.12.2014 12:55:00 0
Ergene

KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Etkinliğe CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel’in yanı sıra CHP İlçe Başkanı Erdinç İrel, belediye başkan yardımcısı Hülya İnci, belediye meclis üyeleri, Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Ergeneli kadınlar katıldı. Etkinlikte konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır. Kadınlarımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedeflerden olan ‘ Muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın en önemli güç kaynaklarındandır” dedi.

ERGENE’NİN 2. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Ergene’nin kuruluşunun 2 yıl dönümü dolayısıyla protokol üyeleriyle birlikte pasta kesildi. Törende birlik ve beraberlik mesajları verilirken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yeni kurulan Ergenin yaşanabilir ilçe haline getirilerek ergene çatısı altında dostluğun ve beraberliğin daimi olacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10