Yağlı Tohumlar'da görev dağılımı yapıldı

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin geçtiğimiz hafta yapılan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Nafis Ünal, yönetimle birlikte ilk toplantısını yaptı

Çerkezköy 8.12.2014 16:55:00 0
Yağlı Tohumlar

GÖREVLER DEĞİŞMEDİ

Toplantıda, yönetimin önceki dönem olduğu gibi aynı şekilde göreve devam etmesi karara bağlandı. Önceki dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan Orhan Acar yeniden başkan yardımcılığına getirilirken, önceki dönemde olduğu gibi Selami Şirin ve Erkan Şener de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Kooperatif Başkanı Nafis Ünal “Yönetimdeki arkadaşlarımız değişmediği için yönetim kurulunda da göreve önceki dönem olduğu gibi devam etmelerine karar verdik” dedi.

DAHA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yeniden aynı ekiple yola çıktıklarını ifade eden Nafis Ünal “Yönetim olarak her zaman olduğu gibi bu dönem de kooperatif ortaklarımıza ve kooperatifimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız” dedi. Bu dönemde yönetim kurulu üyelerinin de tam bir uyum içinde çalışacağını dile getiren Ünal, kooperatifin çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını belirtti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10