Hisarcıklıoğlu, Altın Ödülü'ne layık görüldü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Avusturya Ekonomi Odası (WKÖ) Altın Ödülü'ne layık görüldü. Viyana'da düzenlenen ödül törenine ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 8.12.2014 17:09:00 0
Hisarcıklıoğlu, Altın Ödülü

TÜRKİYE’NİN EN YAKIN YATIRIM ORTAKLARINDAN BİRİ

Avusturya Ekonomi Odası (WKÖ) Julius Raab Salonu’nda düzenlenen törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na altın ödül verildi. Bu ödülü almaktan gurur duyduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu “Avusturya Türkiye’nin en yakın yatırım ortaklarından birisi” dedi.  TOBB olarak, Avusturya ile ilişkilere büyük önem verdiklerini ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Avusturyalı yatırımcılar, Türkiye’nin potansiyelini, dinamik yapısını biliyorlar” dedi.

 

 

 TÜRKİYE’DE AĞIRLAYACAĞIZ

Türkiye’nin de büyük bir iç pazara sahip olduğunu ve bölge ülkelerine açılım yapmak için önemli bir merkez olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu “Türkiye, bu açılardan, Avusturyalı firmalar için, ticaret ve yatırım anlamında çok cazip bir ülke” dedi. Türkiye’nin G20 Dönem Başkanlığını 1 Aralık 2014 itibariyle devraldığını hatırlatan Hisarcıklıoğlu, B-20 Türkiye Başkanlığı görevini de kendisinin yürüteceğini ifade etti.  Hisarcıklıoğlu, 2015 yılı içinde dünyanın en güçlü 20 ekonomisinin devlet başkanlarını, ekonomi yönetimlerinin başındaki isimleri, iş dünyasına yön veren isimleri ve diğer sivil toplum kuruluşlarını Türkiye’de ağırlayacaklarını söyledi.

Çerkezköy Haber

 

 

        

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10