1911 Çerkezköyspor Karadeniz deplasmanından üç puanla döndü

Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor yedinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Karadeniz Gençlikspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna

8.12.2014 17:18:00 0
1911 Çerkezköyspor Karadeniz deplasmanından üç puanla döndü

Geçtiğimiz haftayı bay geçen temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Karadeniz Gençlikspor deplasmanından üç puan ile geçmesini bildi.

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ BAŞLADI

13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma 13.00’de başlarken, temsilcimiz karşılaşmaya Muzaffer, Tolga, Ziya, İsmail, Tuna, Vedat, Genco, Oğuz, Bahadır, Onur, Ufuk kadrosu ile çıktı. Karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede ataklar geliştiren temsilcimiz arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında temsilcimiz çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattın Bahadır’ın ortasında müsait pozisyonda kafa vuruşu gerçekleştiren Oğuz Kaptan’ın vuruşu kalecide kaldı. Ev sahibi ekip ise yakaladığı kontra ataklarla gol aradı.

GENÇAĞA İLE ÖNE GEÇTİK

Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor golü buldu. Sağ kanattan Onur Vedat verkacında Bahadır topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Bahadır altı pas üzerinde müsait durumda olan Gençağa’ya çıkardı. Gençağa’nın da yerden sert vuruşu ağlarla buluşunca temsilcimiz karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, oyundan kopmamaya çalışan ev sahibi ekip ise ciddi ataklarla beraberlik için yüklendi.

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda temsilcimiz ikinci golü buldu. Orta sahada topla buluşan Onur müsait pozisyonda topu Bahadır’a aktardı. Defansın arkasına iyi hareketlenen Bahadır kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Kalesinde arka arkaya iki gol görmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Karadeniz Gençlikspor 42’inci dakikada farkı bire indirdi. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Seçkin mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Bu gol ilk devrenin skorunu da tayin etti.

UFUK İLK GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de ataklarını sıklaştırdı. 55’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ufuk’un vuruşu direkten döndü. 60’ıncı dakikada ise Bahadır’ın pası ile hareketlenen Ufuk iki üç rakibini geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı. Rakip takımın defans oyuncusu tarafından düşürülen Ufuk takımına penaltı kazandırdı. Bu pozisyonda Ufuk'u düşüren rakip defansın oyuncusu Ozancan kırmızı kart ile cezalandırıldı. Topun başına geçen Ufuk kaleciyi ters köşeye yatırarak skoru 3-1 yaptı.

GOLLER DEVAM ETTİ

Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz kalan dakikalarda Ufuk ve Oğuz ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. On kişi kalmasına rağmen direncini yitirmeyen ev sahibi ekip Karadeniz Gençlikspor sağ kanattan etkili hücumlar geliştirerek farkı indirmeye çalıştı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 80’inci dakikada dördüncü golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Onur’un vuruşu direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden İsmail kafa ile topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı. Kalesinde goller görmesine rağmen temsilcimiz kalesine yüklenmeye devam eden ev sahibi ekip Karadeniz Gençlikspor 85’inci dakikada Kubilay'ın ayağından bulduğu golle umutlandı.

PUANINI 14 YAPTI

Her iki takımında cesur bir futbol oynadığı karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Haftaya zirvede giren Çorluspor 1947’in evinde puan kaybı yaşadığı haftada çok önemli bir üç puan alan temsilcimiz puanını 14 yaptı.

OYUNCULARINI KUTLADI

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Süper Amatör Ligin en zor deplasmanları arasında yer alan Karadeniz Gençlikspor karşısında maça iyi başladı. İlk devre bulduğumuz gollerle büyük moral bulduk. Rakibimiz ise her zaman mağlup duruma düşmesine rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydu. On kişi kalmalarına rağmen etkili ataklar geliştirdiler. Tecrübemiz ile rakip filelere dört gol atarak karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmasını bildik. Bu karşılaşmada çok iyi futbol ortaya koyan futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu karşılaşmayı unutup hafta sonundaki Çorluspor 1947 maçını düşünüyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10