Belediye araç parkurunu genişletiyor

Çerkezköy Belediyesi bir yandan kullanılabilecek hurda araçlarını yenilerken, bir yandan sa aldığı yeni araçlarla, araç parkurunu genişletiyor. Çerkezköy Belediyesi'nin Ekim ayında satın aldığ

Çerkezköy 9.12.2014 12:01:00 0
Belediye araç parkurunu genişletiyor

2 ADET KAMYON DA TESLİM ALINDI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında 2 adet kamyon, 1 adet kepçe, 1 adet küçük silindir, 1 adet de minibüsün Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınabilmesi için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmişti. Devlet Malzeme Ofisi’nden eylül ayında satın alınan kepçenin ardından DMO’den alınan sıfır kilometre 2 adet 400 Beygirlik çift çeker ve havuz kasa Mercedes Marka damperli kamyon da dün saat 07.30’da Gebze’de bulunan DMO’dan teslim alındı.

HAFTA BOYUNCA SERGİLENECEK

Belediye yetkilileri, yeni alınan kamyonların hafta boyunca belediye hizmet binası önünde sergileneceğini söyledi. Belediye olarak bir taraftan hurda araçları yenilerken, bir yandan da ihtiyaçlar doğrultusunda yeni araçlar aldıklarını ifade eden belediye yetkilileri, “Yeni alınan damperli 400 beygirlik çift çeker havuz kasa Mercedes kamyonların iş kapasitesi de çok büyük” dedi.

ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA KULLANILACAK

Yetkililer, satın alınan kamyonların ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışmalarında kullanılacağını söyledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10