Devlet hastanesinde 'kişisel ve kurumsal gelişim' semineri

Tekirdağ Sağlık Sen Şube Başkanlığı tarafından Tekirdağ'daki hastanelerde çalışan görevli personele yönelik 'Kişisel ve Kurumsal Gelişimi' konulu seminer düzenlendi.

Tekirdağ 10.12.2014 16:23:00 0
Devlet hastanesinde

İLÇELERDE DE DÜZENLENMİŞTİ

Tekirdağ Devlet Hastanesi 1. Kısım Toplantı Salonu’nda yapılan seminer öncesi konuşan Şube Başkanı Hamza Öksüz “Sendika tarafından daha önce ilçelerimizde düzenlenen seminer çalışmasını bugün de Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde Cüneyt Örkmez hocamızın katkılarıyla düzenliyoruz” dedi.

BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Seminerlerin bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Öksüz “Bugüne kadar hep başarılı işlere imza atan Tekirdağ Devlet Hastanesi personeline ve kamu hastaneleri çalışanlarına ve ilçelerde olan idareci ve personele teşekkür ediyorum” dedi. Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde düzenlenen seminere Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Raif Üzmez, Başhekim Op. Dr. Atakan Eren, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzman Dr. Mustafa Dönmez, Muharrem Adak, Münevver Solak, Melahat Aydeğer, Dr. Esra Erel, Şüheda Alpsoy, İmdat Seven, Yunus Yiğit, Ahmet Ümit, R. Yakut Tan, Nazan Yolcu, Mevlüt Yalçın, HacerTokgöz, Emel Albayrak, Devlet Hastanesi’nde görevli doktor ve sağlık çalışanları katıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10