Kozuva: Odanın esas patronları üyelerimizdir

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli, Rasim Bilgen ile birlikte esnaf odası ve kefalet kooperatifini ziyaret eden Çerkezköy Ticar

Çerkezköy 11.12.2014 12:34:00 0
Kozuva: Odanın esas patronları üyelerimizdir

İYİ YOLDASINIZ

İlk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Kozuva ve beraberindekiler Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ tarafından karşılandı. ÇTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını belirten Bozdağ “İyi yoldasınız” dedi.

TRAKYA’NIN EN GÜÇLÜ ODALARINDAN BİRİYİZ

ÇTSO’nun Çerkezköy’e iyi ve kalıcı hizmetler yaptığını söyleyen Bozdağ “Biz de oda olarak esnafımız için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. Odaya kayıtlı 3 bin üyenin olduğunu söyleyen Bozdağ “Trakya bölgesinin en güçlü odalarından biriyiz” dedi. Bozdağ, 10 yıldır bölgede tarife belirlemeyen tek oda olduklarını söyledi.

ETİKET İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN ORADASINIZ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret eden ÇTSO heyeti kooperatif başkanı Muzaffer Yaztepe ile görüştü. Ziyarette konuşan Yaztepe “ÇTSO ilk kez kooperatifimizi ziyaret ediyor” dedi. Bu nedenle bugün kendileri için bir milat olduğunu söyleyen Yaztepe “Etiket için değil hizmet için orada bulunduğunuza inanıyorum. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

AMACIMIZ FAYDALI İŞLER YAPABİLMEK

Her zaman esnaf odası ile kredi kefalet kooperatifinin yanında olduklarını söyleyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Bizler sizlerin tecrübelerinizden ve fikirlerinizden faydalanmamız lazım” dedi. ‘Ben değil biz’ düşüncesi ile her zaman güler yüzlü olarak hizmet ettiklerini söyleyen Kozuva “Biz kolduk sevdalısı değiliz ve ihtiyacımız da yok. Amacımız Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a faydalı işler yapabilmek” dedi.

DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

Odayı belirli bir seviyeye getirdiklerini söyleyen Kozuva “Odanın esas patronları üyelerimizdir. Daha güzel işler yapmak içinde çalışıyoruz. Çok daha iyi işlerde yapacağız” dedi.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10