KOM'dan bonzai satışına suçüstü

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri son dönemlerde artan bonzai ve uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını ve operasyonlarını sÃ

Çerkezköy 11.12.2014 16:50:00 0
KOM

BİR KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Gençler arasında kullanımı her geçen gün artan sentetik uyuşturucu bonzaiden önceki akşam 23 yaşındaki Hamdiye B’nin ölümü, Ahmet A’nın ise yoğun bakıma alınmasının yankıları sürerken, gençleri bu yola alıştırarak satış gerçekleştiren kişiler üzerinde araştırmalarını sürdüren Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri önceki akşam Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak’ta uyuşturucu ticareti yapan bir kişiyi takibe aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Mahallede bonzai satışı sırasında düzenlenen ani operasyonda polis ekipleri Samih Ç. isimli şahsı gözaltına aldı. Şahsın üzerinde yapılan aramalarda ise satışa hazır halde 15 fişek bonzai maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Samih Ç. dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çerkezköy Adliyesi önünde bekleyen şüphelilerin yakınları; uyuşturucu satarak gençlerin ölümüne neden olan şüpheliyi savunarak, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Polis ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10