Danyeli çark etti

AK Parti'de Pazar günü yapılan kongrede beyaz listede Abdullah Öge'nin başkan adayı olarak belirtilmemesi nedeniyle Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu, beyaz listede yer alan yönetim kurulu ve delegeleri onayla

Çerkezköy 11.12.2014 18:04:00 0
Danyeli çark etti

BAŞKAN OLDUĞU SONUCUNU DEĞİŞTİRMİYOR

İlçe Seçim Kurulu’nun kararının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Mehmet Can Danyeli, 20 Aralık’ta yapılacak seçime katılmayacağını açıkladı. Danyeli sosyal medyadaki açıklamasında “AK Parti Kongresinin beyaz liste adayı Abdullah Öge seçimi kazanmış olup, o günkü kongrede listesinde yapılan ilçe başkanlığı adayı ibaresinin bulunmaması küçük teknik bir hatadır. Bu hata Abdullah Öge'nin seçimi kazandığı ve İlce Başkanı olduğu sonucunu değiştirmemektedir” dedi.

ADAY DEĞİLİM

Kongre günü verdiği sözün her daim arkasında olduğunu ifade eden Danyeli “Yeni ilçe Başkanı olan Abdullah Öge'nin yanındayım ve teşkilatımızın birlikteliği her daim garanti altındadır. Ertelenen kongre noktasında herhangi bir dilekçem yoktur, karar hakime aittir. 20'sine ertelenen kongrede tekrar seçim olmayacaktır, o gün aday değilim” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10