Albayrak sabah ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önceki gün Ergene'de inceleme yaptı. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan Büyükşehir Belediyesi Ergene Hizmet Binasını inceleyen

Tekirdağ 12.12.2014 12:38:00 0
Albayrak sabah ziyaretlerini sürdürüyor

SON DEĞERLENDİRMELERİ YAPIYORUZ

Albayrak, Sağlık Mahallesi’nde ve hizmet binası olarak düşünülen yerlerde inceleme ve denetimlerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Albayrak “İlçelerimizde tek tek büyükşehir belediyemizin hizmet binalarını açıyoruz. Ergene'de de önümüzdeki günlerde hizmet binamızı hizmete açacağız. Bunun için son değerlendirmeleri yapıyoruz” dedi.

KALİTELİ HİZMETİ HALKIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ

Hizmet binasının açılması ile birlikte Ergene'de hizmetin iki koldan gelmeye başlayacağını ifade eden Albayrak “Halkımız hizmetin en iyisini en kalitelisini hak ediyor. Hizmet binalarımız ile birlikte ilçelerimizde de kaliteli hizmeti hızlı ve bir şekilde halkımızla buluşturacağız” dedi. 

SABAH ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sabah ziyaretlerini de sürdüren Kadir Albayrak dün de Altınova ve Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Altınova Birinci Cami’de sabah namazını kılan başkan Albayrak daha sonra vatandaşlarla birlikte sabah çorbası içti. 100. Yıl Sanayi Sitesi’nde bazı incelemelerde bulunan Albayrak, “Altınova ve Yeni Sanayi Sitesi başta olmak üzere birkaç mahallemizde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda bazı sıkıntılar yaşanmaktadır” dedi. Yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını ifade eden Albayrak “Halkımızın en azından bu kışı sorunsuz geçirebilmesi için gerekli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak 2015 yılı ile birlikte yol konusunda atılım yapacağız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10