Önsel: Görev alınmaz, görev verilir

Milliyetçi hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, 21 Aralık'ta yapılacak olan İlçe Kongresi öncesi partililere kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 15.12.2014 10:55:00 0
Önsel: Görev alınmaz, görev verilir

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Önceki gün Gönlübol Lokantası’nda saat 10.00’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel “MHP Çerkezköy İlçe teşkilatının 18 Mart 2013 tarihinden itibaren yaşadığı değişimi, bunun neticesinde oluşan birlik ve beraberliğin kamuoyunca bilinmesi, her zaman ki gibi tek yumruk ve bilek olduğumuzu göstermek için bugün bir arada olduk” dedi.

 

 

ÜLKEMİZ ATEŞ ÇEMBERİNDEN GEÇİYOR

Ülkenin ateş çemberinden geçtiğini kaydeden Önsel “Memleketimizin bütün değerleri ile AK Parti hükümeti tarafından oynanmaktadır. Bugün kukla Başbakan Ahmet Davutoğlu da eski Başbakan ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın icraatlarını devam ettiriyor. MHP olarak bunun karşısında dimdik durduk ve doğrunun, haklının ve hakkın yanında olduğumuzu herkes biliyor. Dik duruşumuz ve bizlerin azimli çalışmaları devam edecetir. Bizler de kendi şehrimiz Çerkezköy’den bu kıvılcımı başlatarak 7 Haziran’daki milletvekili seçimlerinde tek başına iktidar hedefi ile yola çıktık” dedi.

 

 

TEK BİR İCRAATİ OLMAMIŞTIR

Memleketin geldiği ateş çemberinden çıkartacak tek anahtarın Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu kaydeden Önsel “Bizler yönetim olarak 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geçirdik. 30 Mart yerel seçimlerinde çok titiz çalışmalar gerçekleştirdik. Bizden Çerkezköylülerin beklemediği performansı sergiledik. Bu çalışmalara kadınlarımızın büyük katkıları oldu. Bugün 30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 7-8 ay geçti. Bizler Çerkezköy’de taş üstüne taş koyulmadığına hep beraber şahit oluyor. Çerkezköy Belediyesi göreve geldiğinden beri tek icraatı Hükümet Konağı bahçesini düzenlemesi oldu. Bizler bu projeleri hazırlarken Çerkezköylü vatandaşlarımıza izahını gösterdik. Bu bir tercih meselesidir. Biz demokrasiye ve sandığa inanan bir partiyiz. Bu görev bize tevbih edilmemiş olabilir ama önümüzde birçok seçim olacak. Bizim mücadelemiz üç hilalli bayrağı Çerkezköy Belediyesi’ne dikmek olacak. O günleri hep beraber göreceğiz” dedi.

ÜYE SAYIMIZI 990 YAPTIK

21 Aralık Pazar günü saat 12.00’da Çerkezköy İlçe Kongresinin yapılacağını anımsatan Önsel “Çerkezköy kongresinin ardından Ocak ayında ise il kongresi yapılacak. Partimiz bütün teşkilatların kongresini tamamlayarak sağlam kadrolar ile tertemiz inançlı kişiler ile 7 Haziran’daki seçimlere hazır bir şekilde girecek. Biz bu görevi devraldığımızda üye sayımız 720’ydi. Köyler, beldeler ve Kapaklı’nın ayrılmasının ardından 450’ye düşen üye sayımızı son olarak 990 yaptı. Tekirdağ’da MHP teşkilatlar içinde üye sayısı olarak ilk sıradayız. Yoğun bir şekilde üye katılımları ile birlikte partimizi güçlendireceğiz. Bizler her zaman partimizin kapısını açık tuttuk” dedi.

YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy kongresinin Çerkezköy’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Önsel “İnşallah demokrasi şöleni havasında bir kongre gerçekleştireceğiz. Bizler diğer siyasi partiler gibi dışarıdan baskılar ile tek adayla seçimlere gitmeyeceğiz. Bizler gerçek demokrasinin ne olduğunu göstereceğiz. Bütün partililer aday olabilirler. Ne genel merkezin ne de bizlerin aday olmama gibi bir engellememiz olmadı. 21 Aralık günü kol kola devam edeceğiz. Saflarımızı sıkı tutup, aramazdaki hainleri sıkıştırmayacağız. Geri planda bırakıp yürümeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

ORDU’YA GÖNDERMEDE BULUNDU

Önsel, geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında “21 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde mücadele edeceğiz” diyen eski ilçe başkanı Mustafa Ordu’ya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in Tekirdağ İl Başkanlığında yaptığı “Biz bir kurumuz. Kurumun ilkelerine ve prensiplerine uygun herkes davranmak zorundadır. Davranmayacak iseniz bu dönem sizinle işimiz olmayacak. Kenara çekilin bekleyin temiz suyumuzu lütfen bulandırmayınız. Eğer bir bilginiz, enerjiniz varsa hep birlikte uygulayalım. Ancak arkadaşımız sabah kalkıp şu yöneticileri olumsuz göstereyim de kendimin daha iyi olduğu olgusunu oluşturayım derken hem kendisine hem de arkadaşına davamıza halen zarar verdiğini göremiyor ise bu arkadaşlarımıza da bizlerin hatırlatması gerekir. Gereksiz işlerle, komplo teorileri ile arkadaşlarımızı birbirleri ile yarıştırarak enerjinizi boşa harcamayınız. Bu oyuna düşmemeliyiz. Bu partinin mensubu olduğunu söyleyen arkadaşlarımız bu kurumdaki bir yöneticiyi beğenmiyor ise o yönetici ile problemi var ise beyaz sayfaya imzasını atar. Kendisi de beğenmediği yere gider. Haysiyeti onuru olan kişiler beğenmediği mekanda kalmazlar ve ilkelerine uygun olan mekanlarda mücadelelerini verirler. Bizim bu hastalıktan çıkmamız gerekiyor“ açıklamasını okuyarak göndermede bulundu.

GÖREV ALINMAZ, GÖREV VERİLİR

Basın mensuplarının “İlçe Başkanlığına aday olmanız, milletvekilliğine aday olamayacağınız anlamına mı geliyor” sorusunu da cevaplayan Önsel “Ben bu güne kadar hiçbir şeyde kendim karar vermedim. Bana daha önce İlçe Başkanlığını teklif ettiler ve ben de bu görevi yerine getiriyorum. Belediye Başkan adaylığı konusunu bana illetiler. Ben yönetim kurulunun fikrini alıp ortak karar ile aday oldum. İlçe başkanlığı konusunda isterlerse aday olurum, milletvekili olmamı istiyorlarsa milletvekili adayı olurum. Çünkü ülkücü ocaklarından aldığımız terbiye ile görev alınmaz, görev verilir sözünü biliyoruz. Biz kültür ve terbiye ile yetiştik. Bundan sonraki süreçte bizi nerede görmek istiyorlar ise biz orada oluruz. Bunun için yapmayacağımız fedakarlık yoktur. İnşallah bizde bu bayrağı yere düşürmeyiz. En iyi yerlerde temsil ederiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10