Gazeteciler Şarköy'ü gezdi

Şarköy Kaymakamlığı, Şarköy Belediyesi ve Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından, dernek üyeleri ve ailelerine yönelik düzenlenen Şarköy gezisinde, medya mensupları ve aileleri Şarköy'Ã?

Şarköy 15.12.2014 16:49:00 0
Gazeteciler Şarköy

AİLELERİMİZE FAZLA ZAMAN AYIRAMIYORUZ

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Cumartesi akşamı Şarköy Esinti Otel’de düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya geldi. Çorlu Medya Mensupları Derneği başkanı Mehmet Yirun, dernek olarak üyeler ve aileler ile bir araya gelerek hem Şarköy tanımak ve tanıtmak için böyle bir gezi düzenlediklerini ifade ederek “İşimiz gereği ailelerimize fazla zaman ayırma fırsatımız olmuyor. Üyelerimiz ve ailelerimiz ile birlikte Trakya’nın turistik anlamda iki mavi bayrağına sahip yaz aylarında yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Şarköy’e gezi düzenlemek istedik” dedi.

 

 

GÜZEL BİR İLÇE

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok da Şarköy’ün bugün iki mavi bayrağa sahip olmasıyla yerli turistlerin akınına uğradığını ifade etti. Şarköy’ün çok önemli olduğunu ifade eden Altınok “Bölgenin iki mavi bayraklı bir turistlik bölgesi sahili 7 kilometre olan en büyük sahil bandı olan bir ilçeyiz. Kışın 30 bin yazın ise nüfusumuz 300 binin üzerine çıkıyor. İller bankasından 30 bin kişiye göre ödenek geldiği zaman sadece maaşları ödeyebiliyoruz” dedi. Altınok “Şarköy’e hep birlikte sahip çıkalım” derken, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney de Şarköy’ün sakin güzel bir ilçe, güzel bir turistlik bölge olduğunu ifade etti. Gecede Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy gazetesi Nuri Çağlar ve Esinti otel sahibi Kaan Bulgan’a plaketleri verildi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10