Okul müdürlerine soruşturma teknikleri eğitimi veriliyor

Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından il genelindeki okul müdürlerine yönelik Soruşturma Teknikleri konulu eğitim veriliyor. Tüm ilçelerde eş zamanlı olarak pazartesi günü başlayan eğitimler cuma g

Tekirdağ 16.12.2014 13:15:00 0
Okul müdürlerine soruşturma teknikleri eğitimi veriliyor

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’DA DA BAŞLADI

Çerkezköy’de Hacı Fahri, Zümbül Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde okul müdürleri soruşturma teknikleri konusunda bilgilendirdi. Eğitime Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da katıldı. Kapaklı’daki okul müdürlerine yönelik soruşturma teknikleri eğitimi de Cumhuriyet Ortaokulu’nda başladı. Eğitimin ilk gününe Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant da katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursta Tekirdağ Maarif müfettişi Erdoğan Üstün tarafından bilgi verilecek. Çorlu’da okul müdürlerine düzenlenen eğitim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda veriliyor.

5 GÜN SÜRECEK

Hayrabolu’da da okul ve kurum müdürlerine yönelik Soruşturma Teknikleri Kursu veriliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Muzaffer Demir’in eğitmen olarak katıldığı kursta Hayrabolu’da görevli bulunan okul ve kurum müdürlerine 5 gün boyunca Soruşturma Teknikleri konusunda bilgiler verilecek.

CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

Malkara’da görev yapan okul müdürlerine yönelik düzenlenen Soruşturma Teknikleri Kursu da pazartesi günü başladı. Cuma günü sona erecek olan kurs, Halk Eğitim Merkezi’nde Maarif müfettişlerden Miktat Savaş tarafından veriliyor. Muratlı’da da Sorgulama teknikleri kursu Maarif Müfettiş Hamdi Budak tarafından veriliyor. Mithatpaşa İlk/Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen kurs Cuma günü sona erecek.

GÜNDE 4 SAAT

Marmara Ereğlisi’nde de Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda başlayan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile ilçedeki tüm okul müdürlerinin katıldığı “Soruşturma Teknikleri” Kursu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce görevlendirilen Eğitim Müfettişi Hüseyin Çoban tarafından 13:00 ile 17:00 saatleri arasında veriliyor.

TÜM İLÇELERDE VERİLİYOR

Saray’da da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde 15-19 Aralık tarihleri arasında Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri kapsamında okul müdürlerine soruşturma teknikleri kursu veriliyor. Şarköy’deki okul müdürlerine yönelik eğitim ise Maarif Müfettişi Nurettin Doğan tarafından veriliyor.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10