Babasıyla aynı kaderi paylaştı

Çerkezköy Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiindeki köprüde dün saat 12.30 sıralarında meydana gelen korkunç kazada, 4 yaşındaki Bulut Camgöz hayatını kaybetti. Küçük çocuğun babasının d

Çerkezköy 17.12.2014 13:00:00 0
Babasıyla aynı kaderi paylaştı

SERVİS ARACININ ALTINDA KALDI

Bölgedeki öğrencileri aldıktan sonra ilçe merkezine doğru yola çıkan Mehmet Ali Tektaş’ın kullandığı 59 J 2180 plakalı servis aracı, köprüde 4 tekerlekli arabasıyla oynayan 4 yaşındaki Bulut Camgöz’ü fark edemedi. Servis aracının altında ezilen 4 yaşındaki çocuk olay yerinden hayatını kaybetti. Kazanın ardından Bulut Camgöz’ün ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

 

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Çerkezköy polisi, kaza yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Servis sürücüsü Mehmet Ali Tektaş’ı gözaltına alınırken, kazada hayatını kaybeden çocuğun cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’nın yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 

 

ARACIN CAMLARINI KIRDILAR

Çocuğun ailesi ve yakınları azaya karışan aracın camını taşla kırarken, vatandaşlar, çocukların oyun oynayabilecekleri bir park alanı olmadığı için yol ortasında oynadıklarını, araçların da buradan çok hızlı geçtiğini belirtti. Kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. 4 yaşındaki Bulut Camgöz’ün, 3 yıl önce babasını da bir trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.   

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10