Albayrak: Hizmette atılım yılı ilan ettik

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan'dan 20

Tekirdağ 17.12.2014 15:30:00 0
Albayrak: Hizmette atılım yılı ilan ettik

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Değerlendirme toplantılarında 2014 yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedefleri konuştuklarını söyleyen Albayrak “Sağlık İşleri Daire Başkanlığımız ile de durum değerlendirmesi yaptık. Dair Başkanlıklarımızın kısa sürede yapmış olduğu faaliyetler bizi mutlu etti. Tekirdağ büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birilik Tekirdağ'a hizmet etek için çaba sarf ediyoruz. Halkımız hizmetin en iyisini en kalitelisini hak ediyor. Biz de en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içindeyiz. 2014 yılını geride bırakırken 2015 yılını da hizmette atılım yılı ilan ettik” dedi.

SUNUM YAPTILAR

Toplantıda ayrıca Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü, Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Mezbahalar Şube Müdürlüğü, Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ve Mezarlıklar Şube Müdürlükleri de kendi çalışmaları alanları ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda bir sunum yaptı. Meydandaki Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapılan toplantıya Genel sekreter Murat Yazan’ın yanı sıra Genel sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşat Erdoğan ile Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı da katıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10