Jandarma karakolu için çalışmalar başladı

Veliköy'e yeni bir jandarma karakolu yapılması için çalışma başlatan Çerkezköy Kaymakamı metin Kubilay, konuyla ilgili makamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Ja

Çerkezköy 17.12.2014 15:31:00 0
Jandarma karakolu için çalışmalar başladı

ÇERKEZKÖY HIZLA GÖÇ ALIYOR

Çerkezköy’ün önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olması dolayısıyla büyük bir göç aldığını söyleyen Kubilay “Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Veliköy ve Kızılpınar beldeleri de mahalle statüsüne getirilerek Çerkezköy’e bağlandı. Büyük bir özveri ile çalıştıklarını bizzat müşahede ettiğim İlçe Jandarma Komutanlığının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Veliköy’de yeni bir Jandarma Karakolu yapılması çalışmalarına başladık” dedi.

YENİ BİR KARAKOL YAPILMALI

İlçe Jandarma Komutanlığı’nın mesafe olarak Veliköy ve Kızılpınar’dan uzak olmasından dolayı ve artan nüfus artışına cevap verebilmesi için yeni bir karakolun yapılması gerektiğini söyleyen Kubilay bu amaçla Çerkezköy Belediyesi tarafından yer tahsisi çalışmalarının yapılabileceğini belirtti. Kubilay, vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem verdiğini ifade etti.

İNCELEME YAPTI

Özverili çalışmalarından dolayı Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına teşekkür eden Kubilay, Güvenliğimiz için gece gündüz çalışan bu kurumlarımızın daha iyi fiziki imkanlara kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız” dedi. Yeni karakolun yapılması için yürüttükleri çalışmalarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür eden Kubilay, toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte Veliköy’deki jandarma karakolunun yapılması düşünülen alanda incelemelerde bulundu.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10