Başkan Akay, cami inşaatını inceledi

Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte Fatih Mahallesi'nde yapımı süren Mevlana Camii'nin inşaatını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi Mevlana Camii Yap

Çerkezköy 18.12.2014 11:43:00 0
Başkan Akay, cami inşaatını inceledi

İLÇENİN EN BÜYÜK CAMİSİ OLACAK

Dernek Başkanı Akdoğan, Mevlana Camii’nin toplam bin metre kapalı alanı ile ilçenin en büyük camisi olacağını söyledi. Caminin içinde mermer ve minber çalışmaları başta olmak üzere yapılacak çalışmalar için 376 bin TL’ye ihtiyaç olduğunu ifade eden Akdoğan, belediyeden destek beklediklerini söyledi. Bugüne kadarki katkılarından dolayı belediyeye teşekkür eden Akdoğan, her şeyi tamamlanmış bir şekilde Ramazan ayında camiyi ibadete açmayı amaçladıklarını belirtti.

GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Mevlana Camii’nin bir an önce ibadete açılması için caminin eksikliklerinin giderilmesi yönünde belediye olarak gereken desteği vereceklerini belirterek “Ancak bu yönde herkes gereken yardımı yapmalı. Belediye olarak bizler bu güne kadar katkı verdik ve yine vereceğiz” dedi. Mevlana Camii’nin tamamlanması ile birlikte ilçenin çok güzel bir camiye daha kavuşmuş olacağını söyleyen Akay “Bu güne kadar katkı sağlayan hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz. Ancak Mevlana camimizin bir an önce bitirilerek ibadete açılması içinde hayırseverlerimiz olmak üzere her kes elinden gelen katkıyı sağlaması lazım” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10