İnşaat fareleri adliyeye çıkarıldı

Saray'da inşaatlardan yapı malzemeleri çaldıkları iddia edilen 5 kişi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Saray 18.12.2014 12:46:00 0
İnşaat fareleri adliyeye çıkarıldı

POLİS ARACI TAKİBE ALDI

Polis ekipleri, görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda hırsızlıkta kullanılan 34 UB 5912 plakalı kamyoneti takibe aldı. Aracı Selvinaz Ç.'nin eşi olan ve bir çok suçtan sabıkası olan, aynı zamanda aranan Yaşar Ç.'nin kullandığını tespit eden polis, aracı 100. Yıl Caddesi üzerinde durdurup araçta bulunan Yaşar Ç., Aykut Ç., Şenol S.'yi gözaltına aldı.

İSTANBUL’DA SATMIŞLAR

Polis ekipleri yakaladıkları zanlıların verdiği ifade doğrultusunda hırsızlık olayına karıştıklarını tespit ettikleri Erhan E. ve Eren D.'yi de gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki ifadelerinde inşaatlardan çaldıkları piyasa değeri yaklaşık 18 bin TL olan yapı malzemelerini İstanbul Ataşehir'de bulunan bir iş yerine bin 300 TL karşılığında sattıklarını söyledikleri öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Yaşar Ç.'nin İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ ve Kırklareli'nde aynı yöntemle bir çok hırsızlık olayına karıştığı, kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve arandığı tespit edildi. Polisteki sorgulamaları tamamlanan beş kişi adliyeye sevk edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10